Επίθεση με βιτριόλι: Προφυλακίστηκε η 35χρονη

Επίθεση με βιτριόλι: Προφυλακίστηκε η 35χρονη

Ομόφωνη απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα.

Τον δρόμο προς τη φυλακή θα πάρει η 35χρονη γυναίκα που έχει συλληφθεί για την επίθεση με βιτριόλι πριν από περίπου 25 μέρες στην Καλλιθέα. Η γυναίκα οδηγήθηκε στον ανακριτή το πρωί της Τρίτης ο οποίος και αποφάσισε την προφυλάκισή της.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η 35χρονη γυναίκα δεν είπε τίποτα στον ανακριτή τηρώντας το δικαίωμα της σιωπής. Η ίδια αρνείται την οποιαδήποτε εμπλοκή της στην υπόθεση, κάτι που έχει επισημάνει και ο δικηγόρος της Σάκης Κεχαγιόγλου τονίζοντας την κακή ψυχολογική της κατάσταση.

«Η εντολέας μου λόγω της σωματικής και ψυχολογικής κατάστασης στην οποία βρίσκεται, δεν ήταν σε θέση να απολογηθεί. Έκανε χρήση του δικαιώματος της σιωπής και ζήτησε να απολογηθεί σε επόμενο χρόνο. Επιπλέον υπήρξαν νέα στοιχεία τα οποία θέλαμε να μελετήσουμε και με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα προφυλακίστηκε» σημείωσε ο συνήγορός της μετά το τέλος της διαδικασίας.

Η 35χρονη είναι αντιμέτωπη με την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε ήρεμη ψυχολογική κατάσταση. Ακόμη αντιμετωπίζει το πλημμέλημα της απείθειας όταν αρνήθηκε να της γίνει έλεγχος.

Όπως δημοσιεύει το «Έθνος», το πλήθος που είχε συγκεντρωθεί έξω από την Ευελπίδων, της επιτέθηκε φραστικά, εκφράζοντας την αγανάκτηση της κοινωνίας για όσα συνέβησαν:

 

Στο μεταξύ το ένα μετά το άλλο έρχονται στο φως σοκαριστικά στοιχεία για την υπόθεση. Όπως φαίνεται και από τα ευρήματα στο κινητό τηλέφωνο της 35χρονης, η συλληφθείσα παρακολουθούσε το θύμα σχεδόν έναν χρόνο πριν την επίθεση.

Μάλιστα οι ειδικοί εκτιμούν ότι ήθελε να μοιάσει στην άτυχη 34χρονη τόσο στην εμφάνιση όσο και στη ζωή που έκανε το θύμα. Οι φωτογραφίες που βρέθηκαν στο κινητό της τηλέφωνο από το σπίτι του θύματος «δένουν» με τις μαρτυρίες γειτόνων ότι έβλεπαν από τον Ιανουάριο μία μαυροφορεμένη γυναίκα να περιφέρεται σα σκιά κοντά στο σπίτι της 34χρονης.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.