Επίθεση με βιτριόλι: Έναν χρόνο παρακολουθούσε την 34χρονη!

Επίθεση με βιτριόλι: Έναν χρόνο παρακολουθούσε την 34χρονη!

Τι δείχνουν τα πρώτα ευρήματα από το κινητό της συλληφθείσας.

Το ένα μετά το άλλο έρχονται στο φως τα στοιχεία για την επίθεση με βιτριόλι που έχει συγκλονίσει την Ελλάδα. Την Παρασκευή συνελήφθη μία 35χρονη γυναίκα που θεωρείται από τις Αρχές ως η βασική ύποπτη για την επίθεση.

Στο σπίτι της βρέθηκαν μεταξύ άλλων η περούκα, η τηλεκάρτα αλλά και η καπαρντίνα που φορούσε η δράστις την στιγμή της επίθεσης. Η ίδια μέσω του δικηγόρου της αρνείται τα πάντα ενώ αρνείται και να φάει επαναλαμβάνοντας ότι είναι αθώα.

Όπως όλα δείχνουν η 35χρονη γυναίκα είχε εμμονή με την 34χρονη Ιωάννα, θύμα της επίθεσης. Στο κινητό της τηλέφωνο βρέθηκαν αποθηκευμένες φωτογραφίες της Ιωάννας από τα προφίλ της 34χρονης κοπέλας στο facebook και το instagram.

Οι ειδικοί αναλυτές εκτιμούν ότι τη ζήλευε σε τέτοιο βαθμό που ήθελε να της μοιάσει, αντιγράφοντας την εμφάνιση και τη ζωή της. Στο κινητό της τηλέφωνο βρέθηκαν ακόμη σε screenshot η πινακίδα από το ταξί διαφυγής αλλά και το τηλέφωνο της οδηγού από το ταξί το οποίο είχε κρατήσει σε περίπτωση που χρειαζόταν να επικοινωνήσει μαζί της.

Ένα από τα πρώτα στοιχεία που έχουν στα χέρια τους οι Αρχές από την εξέταση των κινητών τηλεφώνων της 35χρονης είναι ότι παρακολουθούσε το θύμα σχεδόν έναν χρόνο! Η 35χρονη συλληφθείσα αρκετά βράδια στηνόταν έξω από το σπίτι του θύματος και παρακολουθούσε όλες τις κινήσεις της.

Οι φωτογραφίες που βρέθηκαν στο κινητό της οδηγούν τις Αρχές σε αυτό το συμπέρασμα. Οι φωτογραφίες έρχονται να «δέσουν» με τις μαρτυρίες γειτόνων του θύματος ότι είχαν δει μία γυναίκα να περιφέρεται σαν σκιά ντυμένη στα μαύρα ήδη από τον Ιανουάριο.

Η 35χρονη έχει οδηγηθεί το πρωί της Τρίτης στον ανακριτή. Όπως όλα δείχνουν θα τηρήσει την κρατάει μέχρι σήμερα αρνούμενη όλα όσα της προσάπτουν.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.