«Ναι, εγώ ήμουν»: Ο άντρας που έδωσε στην αστυνομία την 35χρονη με το βιτριόλι

«Ναι, εγώ ήμουν»: Ο άντρας που έδωσε στην αστυνομία την 35χρονη με το βιτριόλι

Έτσι ξετυλίχτηκε το κουβάρι της υπόθεσης.

Το πρωί της Πέμπτης προσήχθη στη ΓΑΔΑ μία 35χρονη γυναίκα που φέρεται να κρύβεται πίσω από την επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα. Η φερόμενη ως δράστις οδηγήθηκε στον εισαγγελέα όπου και διώκεται για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση.

Η δράστις αν και φαινόταν ότι είχε κάνει την τέλεια επίθεση, τελικά υπέπεσε σε πολλά σφάλματα που οδήγησαν στον εντοπισμό της. Το κινητό της τηλέφωνο ήταν απενεργοποιημένο την ώρα της επίθεσης ωστόσο η κλήση που έκανε με την τηλεκάρτα την πρόδωσε.

Η δράστις χρησιμοποίησε μία τηλεκάρτα για να καλέσει ταξί προκειμένου να μεταβεί στον χώρο της επίθεσης. Έκανε όμως το λάθος να καλέσει άνδρα που δεν σχετίζεται με την υπόθεση με την ίδια τηλεκάρτα, με αποτέλεσμα να προδοθεί.

Η κλήση στον άγνωστο άνδρα ήταν η μοναδική κλήση με την ίδια τηλεκάρτα εκτός από την εταιρεία ταξί. Με τη σάρωση των τηλεπικοινωνιών, οι Αρχές έφτασαν στα ίχνη του άνδρα που εκείνος με τη σειρά του έδωσε το όνομα της 35χρονης στις Αρχές.

Όπως φαίνεται κίνητρο της επίθεσης ήταν η ερωτική αντιζηλία. Η 35χρονη, που είναι γραμματέας σε δικηγορική εταιρεία, υποπτευόταν ότι ο σύντροφός της είχε σχέση με το θύμα της επίθεσης με το βιτριόλι.

Στο σπίτι της συλληφθείσας βρέθηκαν μία περούκα, μία τηλεκάρτα και γάντια.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.