Επιτέλους… δωρεάν Wi-Fi

Επιτέλους… δωρεάν Wi-Fi

Σε συγκεκριμένους χώρους, βέβαια.

Στο πλαίσιο του προγράμματος για την παροχή δωρεάν Wi-Fi σε μεγάλους αρχαιολογικούς χώρους και στα μουσεία της Ελλάδας, η Cosmote αρχίζει να προσφέρει δωρεάν ασύρματο δίκτυο ίντερνετ (aka Wi-Fi) σε εμβληματικά σημεία της Ελλάδας.

Πρόκειται για τον αρχαιολογικό χώρο της Κνωσσού, το Αρχαιολογικό Μουσείο Ηρακλείου, το νησί της Σπιναλόγκας και το Μουσείο Αρχαιολογικού Χώρου Ελεύθερνας.

Η παροχή δωρεάν ίντερνετ, θα διευκολύνει τους επισκέπτες της Κρήτης και των λόγω χώρων και μουσείων για να αναζητήσουν πληροφορίες για την ιστορία και τον πολιτισμό του νησιού.

Σε συνεργασία με το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, η Cosmote έχει αναλάβει τον εξοπλισμό με δωρεάν Wi-Fi μεγάλων αρχαιολογικών χώρων και μουσείων σε όλη την Ελλάδα. Ήδη έχουν πρόσβαση σε ασύρματο ίντερνετ το Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο, το Βυζαντινό και Χριστιανικό Μουσείο της Αθήνας, το Αρχαιολογικό Μουσείο Θεσσαλονίκης, το Ακρωτήρι Σαντορίνης, οι Δελφοί, η Δήλος, το Αρχαιολογικό Μουσείο και το παλάτι του Μεγάλου Μαγίστρου στη Μεσαιωνική πόλη της Ρόδου.

Και σε εξέλιξη βρίσκονται οι υποδομές στην Ακρόπολη των Αθηνών, καθώς επίσης στις Μυκήνες και την Αρχαία Κόρινθο στην Πελοπόννησο. Η συνολική επένδυση της Cosmote για το έργο, ξεπερνά τα 2 εκατ. ευρώ.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.