Επίθεση με βιτριόλι: Αυτή είναι η «μαυροφορεμένη» 35χρονη που συνέλαβαν οι Αρχές (Pic)

Επίθεση με βιτριόλι: Αυτή είναι η «μαυροφορεμένη» 35χρονη που συνέλαβαν οι Αρχές (Pic)

Εργαζόταν σε δικηγορικό γραφείο.

Από λεπτό σε λεπτό αναμένεται το ένταλμα σύλληψης από τον εισαγγελέα προκειμένου οι άνδρες της Ασφάλειας να περάσουν και επίσημα χειροπέδες στην 35χρονη γυναίκα που προσήχθη το πρωινό της Πέμπτης ως ύποπτη για την επίθεση με το βιτριόλι κατά της Ιωάννας Π.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, πρόκειται για ιδιωτική υπάλληλο που ζει στο Παγκράτι και έχει καταγωγή από την Αιτωλοακαρνανία -όπως και το θύμα- η οποία είχε προσωπικά κίνητρα να βλάψει την 34χρονη.

Όπως φαίνεται, πρόκειται πράγματι για τη μαυροφορεμένη γυναίκα που «έλουσε» το θύμα με βιτριόλι, καθώς στην κατοχή της βρέθηκε τόσο η τηλεκάρτα που αναζητούσε η Αστυνομία όσο και μια περούκα που πιθανότατα χρησιμοποιήθηκε στην επίθεση.

Η ίδια, εργαζόταν σε δικηγορικό γραφείο κοντά στο γραφείο που εργαζόταν το θύμα. Την ημέρα της επίθεσης, μάλιστα, είχε πάρει ρεπό από τη δουλειά της, ωστόσο όπως ανακάλυψε η Αστυνομία είχε απουσιάσει χωρίς δικαιολογία για κάποιο χρονικό διάστημα και τα προηγούμενα 24ωρα, προκειμένου να… κάνει την έρευνά της στην περιοχή που εργαζόταν η Ιωάννα.

Αιτία της πράξης της ήταν η ερωτική αντιζηλία, με τις δύο γυναίκες να γνωρίζουν η μία την άλλη, χωρίς όμως να έχουν προσωπικές σχέσεις. Η φερόμενη ως δράστρια, λέγεται πως θεωρούσε το θύμα «εμπόδιο» στην προσπάθειά της να κρατήσει στο πλευρό της τον άνδρα που επιθυμούσε.  Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ethnos.gr, η 35χρονη είναι χωρίς καμία αμφιβολία η γυναίκα που πέταξε το βιτριόλι για ένα… αίτημα φιλίας στο Facebook.

Η φωτογραφία της έχει δημοσιευτεί.

Επίθεση με βιτριόλι: Αυτή είναι η «μαυροφορεμένη» 35χρονη που συνέλαβαν οι Αρχές (Pic)

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.