Επίθεση με… νερό στον Χαρδαλιά στη Θεσσαλονίκη

«Τόσο απλά»: Η φράση - «απειλή» του Χαρδαλιά που έδειξε το μέλλον

Δράστις γνωστή τηλεμαϊντανός του διαδικτύου.

Στο κέντρο της Θεσσαλονίκης ήταν προγραμματισμένο να γίνει το γεύμα των δύο υπουργών της κυβέρνησης, του Υπουργού Μακεδονίας-Θράκης κο Θόδωρο Καράογλου και του Υπουργού Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων κο Νίκο Χαρδαλιά.

Το γεύμα πραγματοποιήθηκε σε εστιατόριο της περιοχής και σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες υπήρξε ένα συμβάν που εξέπληξε τον Νίκο Χαρδαλιά. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Voria.gr τον υπουργό προσέγγισε μία Θεσσαλονικιά ζητώντας του να φωτογραφηθούν μαζί.

Η Θεσσαλονικιά, η οποία πιθανότατα γευμάτιζε στο ίδιο εστιατόριο, είναι η Ιωάννα Κουσκούση, που δηλώνει παρουσιάστρια, έχει στο παρελθόν περάσει σαν παίκτρια από το Shopping Star και κατά τη διάρκεια της καραντίνας του κορωνοϊού προσπάθησε να γίνει viral με βιντεάκια με θεωρίες συνωμοσίας αλλά και άλλα στα οποία έκανε λεκτικές επιθέσεις προς αστυνομικούς στην παραλία της Θεσσαλονίκης όταν δέχτηκε κλήση για παράνομη βόλτα.

Η Ιωάννα Κουσκούση ζήτησε από τον Νίκο Χαρδαλιά να φωτογραφηθούν μαζί, εκείνος σύμφωνα με τους μάρτυρες του σάιτ το δέχτηκε και όταν πλησίασε εκείνη πέταξε ένα ποτήρι με νερό προς το μέρος του.

Μετά την επίθεση η προσωπική ασφάλεια του υπουργού επενέβη άμεσα και προσήγαγε τη δράστιδα η οποία όπως αναφέρει το ρεπορτάζ φώναζε προς τον Νίκο Χαρδαλιά «καταστρέψατε τη χώρα».

Επίθεση με... νερό στον Χαρδαλιά στη Θεσσαλονίκη

 

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.