Επίθεση με βιτριόλι: Η άρση τηλεφωνικού απορρήτου «δείχνει» τη δράστιδα

Επίθεση με βιτριόλι: Η άρση τηλεφωνικού απορρήτου «δείχνει» τη δράστιδα

Πολύ κοντά στα ίχνη της οι Αρχές.

Σε νέα φάση μπαίνουν οι έρευνες για τον εντοπισμό της μαυροντυμένης γυναίκας που κρύβεται πίσω από την επίθεση με βιτριόλι πριν περίπου 20 ημέρες στην Καλλιθέα. Μετά την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου οι Αρχές έχουν στα χέρια τους όλα τα στοιχεία που χρειάζονται για τον εντοπισμό και τη σύλληψη της γυναίκας που είναι πίσω από την επίθεση που έχει συγκλονίσει την κοινή γνώμη.

Στην περιοχή καταγράφηκαν 10 χιλιάδες κλήσεις που βρίσκονται στα χέρια της Ασφάλειας για την επεξεργασία τους. Οι Αρχές έχουν ρίξει το βάρος τους σε πέντε ύποπτα κινητά τηλέφωνα και προσπαθούν να διαπιστώσουν αν έγινε κάποια κλήση από τα συγκεκριμένα λιγο πριν ή λίγο μετά την επίθεση.

Οι αστυνομικοί εξετάζουν τα μέχρι στιγμής δεδομένα της υπόθεσης μετά και την άρση απορρήτου. Οι Αρχές έχουν στα χέρια τους τη φωνή της δράστιδος που έχει καταγραφεί στο τηλεφωνικό κέντρο της εταιρίας ταξί που κάλεσε για να την πάρει από το σημείο της επίθεσης και να την μεταφέρει στο Μετς. Έχουν ακόμη και την τηλεκάρτα που χρησιμοποίησε για να καλέσει το ταξί από την οδό Ακαδημίας στο κέντρο της Αθήνας στον σταθμό αφετηρίας των αστικών λεωφορείων.

Η δράστις είχε καλέσει από καρτοτηλέφωνο στο κέντρο της Αθήνας την προηγούμενη της επίθεσης σε ραδιοταξί και ζήτησε ραντεβού την επομένη. Στις 19 Μαΐου το βράδυ η μαυροφορεμένη γυναίκα ζήτησε να την περιμένει ταξί το επόμενο πρωί στις 9:30 απέναντι από την Αγία Ελεούσα στην Καλλιθέα, όπερ κι εγένετο. Το ταξί την παρέλαβε από την Ελευθερίου Βενιζέλου και την αποβίβασε στο Μετς.

Η Αστυνομία μελετά όλες τις πιθανές ύποπτες κινήσεις που έγιναν μεταξύ του τριγώνου Καλλιθέας-Ακαδημίας-Μετς για να βρουν τυχόν ευρήματα που θα τους οδηγήσουν εγγύτερα στην διαλεύκανση της υπόθεσης. Σύμφωνα με ρεπορτάζ που έρχονται στο φως της δημοσιότητας η δράστις υπέπεσε σε αρκετά λάθη που οδηγούν κατά πάσα πιθανότητα στα ίχνη της.

Οι Αρχές συνολικά 30 καταθέσεις από το φιλικό, επαγγελματικό και συγγενικό περιβάλλον της 34χρονης αλλά και από πρώην συντρόφους της.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.