Αυτή είναι: Στη δημοσιότητα το νέο σκίτσο της μαυροφορεμένης με το βιτριόλι (Pic)

Αυτή είναι: Στη δημοσιότητα το νέο σκίτσο της μαυροφορεμένης με το βιτριόλι (Pic)

Την ώρα που η αστυνομία έχει εξασφαλίσει και καθαρή εικόνα του προσώπου της από κάμερες ασφαλείας.

Ένα νέο σκίτσο της μαυροφορεμένης γυναίκας που το πρωινό της 20ης Μαΐου επιτέθηκε με βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα Π. δημοσιεύει το «Βήμα της Κυριακής».

Το σκίτσο προκύπτει από τις πληροφορίες που έχουν συγκεντρώσει οι Αρχές, ύστερα από υλικό που εξασφαλίστηκε από κάμερα ασφαλείας καταστήματος στην περιοχή της Καλλιθέας αλλά και τη μαρτυρία της οδηγού ταξί που παρέλαβε τη δράστιδα από το σημείο της επίθεσης, την ώρα που το θύμα δεχόταν τις πρώτες βοήθειες από τους αυτόπτες μάρτυρες.

Αν και εμείς βλέπουμε μόνο το σκίτσο της, η Αστυνομία έχει την καθαρή της εικόνα!

Πρόκειται για γυναίκα που φορούσε ροζ καπαρντίνα, μαύρο παντελόνι και μαύρα γάντια, χειρουργική μάσκα και πιθανότατα ξανθιά περούκα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του αστυνομικού συντάκτη Βασίλη Λαμπρόπουλου, μάλιστα, η δράστιδα έφτασε στο σημείο της επίθεσης με λεωφορείο.

Την ίδια ώρα, οι έρευνες της Αστυνομίας προχωρούν με γοργούς ρυθμούς, με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο για προσεχή λύση του μυστηρίου.

Αυτή είναι: Στη δημοσιότητα το νέο σκίτσο της μαυροφορεμένης με το βιτριόλι (Pic) Αυτή είναι: Στη δημοσιότητα το νέο σκίτσο της μαυροφορεμένης με το βιτριόλι (Pic)

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.