Βούλιαξε από κόσμο: Το νησί – έκπληξη που είχε 100% πληρότητα το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος

Δικαίως
Βούλιαξε από κόσμο: Το νησί - έκπληξη που είχε 100% πληρότητα το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος

Είναι ένα από τα πιο όμορφα ελληνικά νησιά. Η Σκύρος είναι η ευχάριστη έκπληξη του καλοκαιριού και όλα δείχνουν ότι θα συνεχίσει έτσι.

Με πληρότητα που αγγίζει το 100%, βάσει και των ισχυόντων πρωτοκόλλων, η Σκύρος έγινε ο πιο must προορισμός στην Ελλάδα το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος και ουσιαστικά έκανε μια (άκρως επιτυχημένη) πρόβα για τις διακοπές του καλοκαιριού.

Μάλιστα, προκειμένου να καλυφθούν οι αυξημένες ανάγκες των επισκεπτών, αποφασίστηκε να μπει ένα ακόμα δρομολόγιο ανήμερα του Αγίου Πνεύματος. Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις του γενικού διευθυντή της ΣΝΕ, Κώστα Αγγελή για την αυξημένη κίνηση στο νησί:

«Λόγω της ιδιαίτερα αυξημένης κίνησης και προκειμένου να καλύψουμε τις ανάγκες των επισκεπτών μας, ανακοινώσαμε και πρόσθετο δρομολόγιο ανήμερα του Αγίου Πνεύματος, φτάνοντας συνολικά τα τρία δρομολόγια».

Η Σκύρος δίνει τη νότα αισιοδοξία που έχει ανάγκη ο ελληνικός τουρισμός καθώς τα πρώτα στοιχεία δείχνουν ότι η φετινή περίοδος θα είναι δύσκολη, όμως τίποτα δεν έχει χαθεί ακόμα…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ