Ελλάδα, έπιασες πάτο… (pic)

Ελλάδα, έπιασες πάτο... (pic)

Η ιστορία για το παιδάκι με αυτισμό είναι αυτό που δεν περίμενες ποτέ να διαβάσεις για τη χώρα μας.

Το διαβάζεις και σφίγγεται το στομάχι σου. Αδυνατείς να πιστέψεις ότι πρόκειται περί αληθινού γεγονότος και εύχεσαι το ποστάρισμα από τον συγκεκριμένο κύριο στον προσωπικό του λογαριασμό στα social media να είναι… λάθος, το πιο κακόγουστο αστείο στην ιστορία.

Γιατί, αν είναι πράγματι αλήθεια (δίνουμε, ως οφείλουμε, το δικαίωμα στην αμφιβολία και στην «απέναντι» πλευρά), τότε μιλάμε για τη χειρότερη είδηση που έχουμε διαβάσει εδώ και πάρα πολύ καιρό- ιδίως από την στιγμή που η χειμαζόμενη χώρα μας των χιλίων μυρίων προβλημάτων βαυκαλιζόταν πάντοτε για τη φιλοξενία της και τον ανθρωπισμό των κατοίκων της.

Τι ακριβώς συνέβη;

Σύμφωνα με τα όσα γράφει ο κύριος Evangelos E. στο λογαριασμό του, η οικογένειά του στην Ξάνθη «εκδιώχθηκε» από το σπίτι στο οποίο νοίκιαζε, μιας και υπήρξαν ορισμένοι κάτοικοι που ενοχλήθηκαν από το γεγονός πως υπάρχει παιδί με αυτισμό και… έκανε θόρυβο.

Διαβάζουμε χαρακτηριστικά:

«Επιτέλους και μια νότα αλλαγής στη ζωή μας! Ορισμένοι κάτοικοι του χωριού Πηγαδίων Ξάνθης κατάφεραν το ακατόρθωτο! Πέτυχαν να πείσουν τους ιδιοκτήτες της μονοκατοικίας που μισθώνει η οικογένειά μου, να μας ζητήσουν να φύγουμε γιατί έχουμε παιδί με αυτισμό και ενοχλεί τη γειτονιά! Συγχαίρω θερμά όλους όσους έχουν εμπλακεί σε αυτές τις ενέργειες! Μπράβο σας!!!»

Δεν υπάρχουν λόγια, πραγματικά…

Ελλάδα, έπιασες πάτο... (pic)

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.