Δεν ήταν η πρώτη φορά: Τα νέα στοιχεία για τη μαυροφορεμένη με το βιτριόλι προκαλούν ανατριχίλα

Δεν ήταν η πρώτη φορά: Τα νέα στοιχεία για τη μαυροφορεμένη με το βιτριόλι προκαλούν ανατριχίλα

Οι εξελίξεις στην έρευνα είναι σοκαριστικές.

Σε πλήρη εξέλιξη είναι οι έρευνες για την ταυτοποίηση της μαυροφορεμένης γυναίκας που επιτέθηκε με καυστική ουσία στην 34χρονη Ιωάννα Π.

Το λάθος της δράστιδος να καλέσει ραδιοταξί με τη χρήση τηλεκάρτας σε τηλεφωνικό θάλαμο για να την απομακρύνει από το σημείο της επίθεσης, αποτέλεσε σημαντικό στοιχείο στην εξέλιξη των ερευνών, καθώς το πρώτο ηχητικό ντοκουμέντο με τη φωνή της οδήγησε τις Αρχές στην εύρεση υλικού που «καίει» τη δράστιδα.

Όπως αποκαλύφθηκε, η ίδια είχε κάνει δύο φορές πρόβα την επίθεση καθώς βρέθηκαν ηχητικά με τη φωνή της στα οποία οι αστυνομικοί την ακούν να καλεί ραδιοταξί από την Καλλιθέα!

Οι πρόβες έγιναν, σαφώς, για να βεβαιωθεί πως έχει προσέξει και την παραμικρή λεπτομέρεια μετά την εφαρμογή του αποτρόπαιου σχεδίου της. Την ίδια έχουν καταγράψει κάμερες με παρόμοια ρούχα, μάσκα και περούκα, με το ίδιο σακίδιο στην πλάτη να τριγυρνά στην περιοχή παρατηρώντας και οργανώνοντας το σχέδιό της.

Πλέον οι Αρχές έχουν στην κατοχή τους πέρα από τα ηχητικά ντοκουμέντα με τη φωνή της και βίντεο που την απεικονίζουν των οποίων η εικόνα είναι καθαρή.

Όπως φαίνεται, η Αστυνομία είναι πολύ κοντά στην ταυτοποίησή της, την ώρα που το θύμα αδυνατεί να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες λόγω της κατάστασής του.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.