Θέμα ωρών η ταυτοποίηση: Πώς η αστυνομία «κλείδωσε» την μαυροφορεμένη με το βιτριόλι

Επίθεση με βιτριόλι: Η μαρτυρία πρώην αστυνομικού που μπορεί να λύσει το μυστήριο

Οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές.

Πολύ κοντά στη λύση του μυστηρίου της επίθεσης με βιτριόλι στην Καλλιθέα είναι οι Αρχές. Οι αστυνομικοί έχουν στα χέρια τους τα αποτελέσματα από την ανάλυση των φωτογραφικών καρέ αλλά και ένα επιπλέον στοιχείο που θα βοηθήσει την εξιχνίαση της υπόθεσης.

Οι ερευνητές έχουν στα χέρια τους ηχητικό ντοκουμέντο όπου ακούγεται η φωνή της μαυροντυμένης γυναίκας που έκανε την επίθεση με βιτριόλι στην άτυχη 34χρονη. Ακόμη έχουν καθαρή εικόνα από τα βίντεο και δεν αποκλείεται τις επόμενες ώρες να προχωρήσουν στην ταυτοποίηση της μαυροντυμένης γυναίκας.

Στο ηχητικό ντοκουμέντο που έχουν στη διάθεσή τους οι Αρχές η δράστις ακούγεται να να καλεί ταξί, να δίνει οδηγίες πού να την περιμένει και για πόση ώρα αλλά και ποιος θα είναι ο τελικός προορισμός όταν θα φύγει από το σημείο της επίθεσης. Οι κλήσεις καταγράφονταν, κάτι που προφανώς δεν γνώριζε η ίδια και έγιναν από τηλεφωνικό θάλαμο.

Όπως αναφέρθηκε στο Star οι Αρχές γνωρίζουν πλέον και τι διαδρομή που ακολούθησε η μαυροντυμένη από και προς το σημείο της επίθεσης. Γνωρίζουν τι φορούσε, πώς κινήθηκε και πού περίμενε το θύμα την ημέρα της επίθεσης. Όπως όλα δείχνουν είχε οργανώσει καλά όχι μόνο την επίθεση αλλά και τις επόμενες κινήσεις της.

Οι ερευνητές από τις κινήσεις της γυναίκας, όπως την έχουν καταγράψει οι κάμερες, έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα ότι γνώριζε το ακριβές ωράριο της Ιωάννας στην εργασία της. Μάλιστα γνώριζε ότι κάμερες μέσα στην είσοδο δεν υπήρχαν και ότι η Ιωάννα θα καλούσε ασανσέρ για να ανέβει στο γραφείο της.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.