Έλληνες Γ.Τ.Π.: Ο Κασιδιάρης ανακοίνωσε το όνομα του κόμματός του

Έλληνες Γ.Τ.Π.: Ο Κασιδιάρης ανακοίνωσε το όνομα του κόμματός του

Αυτό το όνομα επέλεξε για το νέο ακροδεξιό του μόρφωμα ο Κασιδιάρης.

Ο υπόδικος πρώην βουλευτής της Χρυσής Αυγής τα έσπασε με την ηγεσία του ακροδεξιού μορφώματος και ενώ η απόφαση για τη δίκη της Χ.Α. αναμένεται, ο Ηλίας Κασιδιάρης αποφάσισε να ιδρύσει τη δική του συνέχεια του πρώην κόμματός του.

Και αφού πρώτα μέσα από ένα επτάλεπτο βίντεο ανακοίνωσε τις προθέσεις του ήρθε η στιγμή σήμερα να παρουσιάσει το όνομα και το λογότυπο του νέου του μορφώματος. Ένα όνομα μάλλον… ταιριαστό σε αυτά που πρεσβεύει.

Το όνομα της παράταξης με επικεφαλής τον Ηλία Κασιδιάρη θα λέγεται «Έλληνες Για την Πατρίδα» με το ακρωνύμιο «Έλληνες Γ.Τ.Π.» να δημιουργεί ένα πανικό από σατιρικά σχόλια για το τι άλλο μπορούν να σημαίνουν τα τρία αυτά γράμματα.

Η περιγραφή στο νέο βίντεο της παρουσίασης είχε την εξής λεζάντα:

“ΕΛΛΗΝΕΣ για την Πατρίδα” είναι το όνομα του νέου κόμματος του Ηλία Κασιδιάρη. Ένα όνομα που μας ενώνει, μας εμπνέει και μας εμψυχώνει. Ένα όνομα ικανό να στηρίξει ένα κίνημα και ένα επαναστατικό ρεύμα. Να αφυπνίσει τις συνειδήσεις και να ξεσηκώσει χιλιάδες νέους και νέες σε όλη την Ελλάδα.

Eνώ το σχόλιο στο tweet του Ηλία Κασιδιάρη έγραφε:  «“ΕΛΛΗΝΕΣ για την Πατρίδα”! Για μία ελεύθερη και ισχυρή Ελλάδα! Έμβλημά μας ο αιώνιος Έλλην που μάχεται για την ελευθερία!».

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.