Νέα εξέλιξη με τη μαυροφορεμένη με το βιτριόλι

Νέα εξέλιξη με τη μαυροφορεμένη με το βιτριόλι

Προμηθεύτηκε το θειϊκό από ξένη χώρα.

Νέες εξελίξεις στην υπόθεση της 34χρονης Ιωάννας Π. η οποία το πρωινό της 20ης Μαΐου δέχτηκε επίθεση με βιτριόλι στην είσοδο της πολυκατοικίας όπου στεγάζεται η ασφαλιστική εταιρεία στην οποία εργαζόταν.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν μέχρι στιγμής συλλέξει οι Αρχές, η δράστις ήταν τρομακτικά οργανωμένη σε ό,τι αφορά στο σχέδιο δράσης της έχοντας καταφέρει να καλύψει κάθε ίχνος της, δυσκολεύοντας έτσι πολύ το έργο της Αστυνομίας. Όπως φαίνεται από την έρευνα, η ίδια είχε προμηθευτεί το βιτριόλι όχι από κάποιο κατάστημα στην Ελλάδα -ώστε να είναι εύκολο να εντοπιστεί-, αλλά από το διαδίκτυο, καθώς η ανάλυση του υλικού «πρόδωσε» πως το φονικό υλικό με τη συγκεκριμένη σύσταση δεν υπάρχει στην ελληνική αγορά.

Ρεπορτάζ του OPEN, αναφέρει πως η μαυροφορεμένη γνώριζε πολύ καλά πώς να χειριστεί το βιτριόλι προκειμένου να κάνει τεράστια ζημιά στο θύμα, χωρίς η ίδια να πάθει το παραμικρό. Συγκεκριμένα, φέρεται να κουβαλούσε το βιτριόλι μέσα σε θερμός, έτσι ώστε να μην διατρέξει κίνδυνο τραυματισμού. 

Ακόμα, ο τρόπος που περιέλουσε το θύμα με καυστικό υγρό, δίνει στις Αρχές να καταλάβουν πως ήξερε πολύ καλά τι έκανε, με τον δικηγόρο της Ιωάννας, Απόστολο Λύτρα, να τονίζει πως η δράστις είχε συμφιλιωθεί με την πιθανότητα όχι μόνο να τραυματίσει αλλά να σκοτώσει, κάτι που προκύπτει από το ότι η ποσότητα του θειϊκού οξέος ήταν πολύ μεγάλη.

Οι έρευνες συνεχίζονται, με την Αστυνομία να περιμένει τα αποτελέσματα άρσης απορρήτου και από την τρίτη εταιρεία κινητής τηλεφωνίας, προκειμένου να εξακριβωθεί αν κάποιος από τους υπόπτους βρισκόταν στο σημείο της επίθεσης.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.