Επίθεση με βιτριόλι: Επαγγελματικό χτύπημα δείχνουν τα στοιχεία

Ραγδαίες εξελίξεις: Οι 3 γυναίκες που ανέκρινε η αστυνομία για την επίθεση με το βιτριόλι

Χέρι επαγγελματία κρύβεται πίσω από την επίθεση.

Επαγγελματικού επιπέδου οργάνωση και χτύπημα δείχνουν τα μέχρι τώρα στοιχεία που έχουν συλλέξει οι Αρχές για την επίθεση με βιτριόλι που έχει συγκλονίσει την κοινή γνώμη. Πριν από δύο εβδομάδες η 34χρονη Ιωάννα δέχθηκε επίθεση με καυστικό υγρό από μία άγνωστη μαυροφορεμένη γυναίκα έξω από το κτίριο που στεγαζόταν η ασφαλιστική εταιρεία που εργαζόταν.

Με τα μέχρι στιγμής στοιχεία που έχουν συλλέξει οι Αρχές, οι κινήσεις πριν και μετά την επίθεση δείχνουν ότι αποκλείεται να σχεδιάστηκε από μία γυναίκα της διπλανής. Από τα σημάδια προκύπτει ότι το σχέδιο εκτελέστηκε από επαγγελματία, κάτι που οδηγεί στο συμπέρασμα ότι πιθανό να είναι άλλη η φυσική και άλλη η ηθική αυτουργός.

Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα δεδομένα που δείχνουν επαγγελματικό χέρι για την επίθεση, το βιτριόλι δεν ήταν εμπορίου και παραμένει άγνωστό από πού αγοράστηκε. Ήξερε πολύ καλά τον χώρο εργασίας του θύματος αλλά και όλων των κινήσεων κατά την είσοδό της στο κτίριο.

Ακόμη κατάφερε να φτάσει και να φύγει από το σημείο της επίθεσης χωρίς να γίνει αντιληπτή. Μάλιστα και ο τρόπος που κατάφερε να «ξεφύγει» από τις κάμερες που υπήρχαν σε διάφορα σημεία δείχνουν πολλή μελέτη και επαγγελματισμό πίσω από το χτύπημα.

Είναι πολύ πιθανό να μην είχε πάνω της κινητό τηλέφωνο και για τις επικοινωνίες της είναι πιθανό να χρησιμοποίησε καρτοτηλέφωνο. Μάλιστα εξετάζεται το ενδεχόμενο να είναι αλλοδαπή γυναίκα που είχε γνώσεις από τέτοιου είδους χτυπήματα.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.