Έδωσε όνομα: Η 34χρονη έδειξε τη βασική ύποπτο και εξήγησε γιατί την υποψιάζεται(Vid)

Η Ιωάννα υπέδειξε στις αρχές τη γυναίκα που υποψιάζεται πως βρίσκεται πίσω από την επίθεση.

Λίγες μόλις ώρες απομένουν μέχρι η Αστυνομία να ανακοινώσει επίσημα την ταυτότητα της γυναίκας που φέρεται να κρύβεται πίσω από την επίθεση με το βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα το πρωινό της 2οής Μαΐου.

Το θύμα έδωσε στις Αρχές το όνομα της γυναίκας που υποψιάζεται πως μπορεί να βρίσκεται πίσω από την επίθεση, ενώ τη Δευτέρα θα κληθεί να καταθέσει εκ νέου μέσα από το Θριάσιο Νοσοκομείο.

Οι έρευνες έχουν επικεντρωθεί στη γυναίκα από τη Ρωσία για την οποία έκανε λόγο η 34χρονη, η οποία σχετίζεται με άνθρωπο του επαγγελματικού περιβάλλοντος του θύματος. Συγκεκριμένα, όπως ακούσαμε στην εκπομπή «Μαζί σου» της Τατιάνας Στεφανίδου, η αλλοδαπή ύποπτη έχει πολύ προσωπική σχέση με άνδρα που βρίσκεται στο ευρύτερο επαγγελματικό περιβάλλον της Ιωάννας, με τον οποίο έχουν αποκτήσει ένα παιδί εκτός γάμου, χωρίς να είναι καν ζευγάρι.

Όπως κατέθεσε το θύμα, ο άνδρας από τη δουλειά της τής είχε περιγράψει τη γυναίκα αυτή ως άνθρωπο σκληρό, ασταθή και  με ιδιόρρυθμη συμπεριφορά, χαρακτηριστικά τα οποία επιβεβαιώνουν οι γείτονές της, τους οποίους έχουν προσεγγίσει Αρχές και δημοσιογράφοι. Η Στεφανίδου, μάλιστα, ανέφερε πως η ύποπτη είναι ιδιαιτέρως εκδικητική με τους γείτονές της, καθώς για λόγους που την είχαν ενοχλήσει, πηγαίνει συνεχώς και τους χτυπά τα κουδούνια τα ξημερώματα!

Οι φωτογραφίες που έχουν στα χέρια τους οι αστυνομικοί και τις οποίες θα δει αύριο το θύμα, θα λύσουν το μυστήριο. Τονίζεται, πως η Ιωάννα δεν είχε δει ποτέ αυτή τη γυναίκα, παρά μόνο είχε ακούσει για εκείνη. Πιθανότητα, αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο δεν την αναγνώρισε.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.