Επίθεση με βιτριόλι: To πρώτο σκίτσο της μαυροφορεμένης γυναίκας (Pics)

Επίθεση με βιτριόλι: Το πρώτο μήνυμα της 34χρονης Ιωάννας μέσα από το νοσοκομείο

Από το περιβάλλον της Ιωάννας κατά πάσα πιθανότητα η δράστις.

«Νεαρής ηλικίας, ψηλή, αδύνατη, με μοντέρνο ντύσιμο και σακίδιο στην πλάτη». Αυτό είναι το προφίλ που έχουν φτιάξει οι Αρχές για τη μαυροφορεμένη γυναίκα που την περασμένη εβδομάδα επιτέθηκε με θειϊκό οξύ στην 34χρονη Ιωάννα, στο ασανσέρ του κτιρίου επί της οδού Θησέως στην Καλλιθέα όπου στεγάζεται η εταιρεία στην οποία εργαζόταν το θύμα.

Οι άνδρες τις Αστυνομίας έχουν στην κατοχή τους 20 βίντεο από κάμερες ασφαλείας που απεικονίζουν τη δράστιδα, υλικό το οποίο μαζί με τις μαρτυρίες των ανθρώπων που ήταν μπροστά στο περιστατικό αλλά και όσα κατέθεσε η Ιωάννα οδηγεί στο συμπέρασμα πως πρόκειται για γυναίκα μέσα από τον κύκλο των υπόπτων.

«Φαίνεται να μοιάζει με κάποιες από τον κύκλο των μέχρι στιγμής υπόπτων. Δεν έχουν σαφή εικόνα του προσώπου, αλλά από τη φυσιογνωμία, το σωματότυπο, προσομοιάζει με μία από τις υπόπτους» σχολίασε ο αστυνομικός συντάκτης Βασίλης Λαμπρόπουλος στο Mega, επιβεβαιώνοντας έτσι όσα είχαν ακουστεί σχετικά με το ότι η σύλληψη της μαυροφορεμένης είναι θέμα χρόνου.

Το Star παρουσίασε σκίτσο της μαυροφορεμένης γυναίκας, η οποία παρουσιάζεται μέτριου αναστήματος -γύρω στο 1.68-, με μελί μαλλιά μέχρι τον ώμο. Κατά τη διάρκεια της απάνθρωπης επίθεσης φορούσε μακριά ζακέτα μέχρι το γόνατο, αθλητικά παπούτσια, κασκέτο και με σακίδιο στην πλάτη. Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για αθλητικό τύπο γυναίκας.

Επίθεση με βιτριόλι: To πρώτο σκίτσο της μαυροφορεμένης γυναίκας (Pics)

«Στάθηκα μπροστά στο ασανσέρ και περίμενα. Κοιτούσα χαμηλά και ένιωσα την παρουσία της από την σκάλα που πάει στο υπόγειο. Φορούσε μαύρο σκούφο, μαύρη προστατευτική μάσκα, γυαλιά ηλίου, ήταν μετρίου αναστήματος και αδύνατη. Δεν μπορώ να φανταστώ ποιος ήθελε να μου κάνει τόσο κακό. Ούτε με είχαν απειλήσει ούτε είχα διαφορές με κανέναν», κατέθεσε η 34χρονη, την ώρα που οι Αρχές αναλύουν την εικόνα της δράστιδος από την κάμερα από τον τόπο της επίθεσης, την οποία η ίδια όσο οργανωμένο κι αν είχε το έγκλημά της, δεν κατάφερε να αποφύγει.

Όταν ολοκληρωθεί η επεξεργασία της εικόνας, θα υπάρξει σύμφωνα με την Αστυνομία ταυτοποίηση προσώπου, καθώς η μαυροφορεμένη ανήκει στο περιβάλλον του θύματος.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.