Γιατί σταμάτησε η ενημέρωση από Τσιόδρα, Χαρδαλιά

Η χώρα επιχειρεί την επανεκκίνηση.
Τσιόδρας-Χαρδαλιάς: Ο λόγος που τελειώνει η καθημερινή ενημέρωσή τους

Την Τρίτη έγινε η τελευταία ενημέρωση από τον Σωτήρη Τσιόδρα και τον Νίκο Χαρδαλιά για την πορεία του κορωνοϊού στην Ελλάδα. Οι δύο άνδρες τους τελευταίους τέσσερις περίπου μήνες έγιναν μέρος της καθημερινότητας των πολιτών που περίμεναν κάθε απόγευμα στις 6 τα στοιχεία για την πορεία του ιού.

Όπως τόνισε ο λοιμωξιολόγος οι καθημερινές ενημερώσεις θα σταματούσαν. Μέχρι τις 31 Μαΐου θα εκδιδόταν γραπτή ενημέρωση ενώ από την 1η Ιουνίου οι πολίτες θα ενημερώνονται για την πορεία του ιού στην Ελλάδα μία φορά την εβδομάδα.

Πρόκειται για μία τακτική που έχουν ακολουθήσει κι άλλες χώρες ιδιαίτερα στην Ευρώπη. Οι αριθμοί όσον αφορά τα κρούσματα και τους θανάτους δείχνουν ότι ο ιός είναι σε ύφεση στην Ευρώπη.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα enimerosi24.gr η ενημέρωση από τους ίδιους άνδρες σταμάτησε διότι αποφάσισε να δοθεί όλο το βάρος στο άνοιγμα του τουρισμού και την επανεκκίνηση της οικονομίας. Ως εκ τούτου δε γινόταν από τη μία πλευρά και ανακοινώνονται νέα κρούσματα ή θάνατοι και την ίδια ώρα να επιχειρείται το άνοιγμα του τουρισμού που συμβολίζει, την ευχαρίστηση, την ξεκούραση και την ανεμελιά!

Αυτός είναι και ο κύριος λόγος που διακόπηκαν οι καθημερινές ενημερώσεις από τον Σωτήρη Τσιόδρα και τον Νίκο Χαρδαλιά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ