Η 34χρονη θυμήθηκε: Θέμα ωρών η σύλληψη της μαυροφορεμένης γυναίκας

Η 34χρονη θυμήθηκε: Θέμα ωρών η σύλληψη της μαυροφορεμένης γυναίκας

Η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει.

Κοντά στη λύση του μυστηρίου της επίθεσης με βιτριόλι στην Καλλιθέα είναι οι Αρχές. Η άτυχη 34χρονη αφού ο χρόνος έχει περάσει είναι σε θέση να θυμηθεί πράγματα και να βοηθήσει με αυτόν τον τρόπο τους αστυνομικούς που ερευνούν την υπόθεσή της.

Αυτό τόνισε μιλώντας στο Star και ο δικηγόρος της. «Η Ιωάννα βοηθάει στο μέτρο του δυνατού και θα πρέπει ο οποιοσδήποτε να αντιληφθεί τι έχει περάσει. Προφανώς ότι της έρχεται στο μυαλό το εκμυστηρεύεται. Το ποιος, το γιατί, το γιατί καταστρέφεται ένας άνθρωπος», είπε ο Νίκος Αλεξανδρής.

Ο δικηγόρος σημείωσε ακόμη ότι: «Κάνει καλύτερες σκέψεις. Υπάρχουν σκέψεις αρκετές στο μυαλό της και αυτές τις σκέψεις πληροφορεί την αστυνομία και προσπαθεί και η αστυνομία, όσο μπορεί, να εξιχνιάσει αυτή την περίπτωση. Και η ίδια προσπαθεί να δώσει τις εξηγήσεις, τόσο στον εαυτό της, όσο και τους υπολοίπους».

«Σίγουρα είμαστε σε έναν πολύ καλύτερο δρόμο απ΄ ότι στην αρχή. Σίγουρα δεν ψάχνουν στο σκοτάδι, όπως ψάχναμε τις πρώτες ημέρες, οπότε νομίζω ότι από αυτή την άποψη και μόνο είμαστε σε πολύ καλύτερο δρόμο. Είμαι πιο αισιόδοξος» σημείωσε για την πορεία των ερευνών εκφράζοντας την αισιοδοξία του για τη λύση του μυστηρίου.

Όσον αφορά την ψυχολογία της 34χρονης, ο δικηγόρος της είπε: «Προφανώς συνειδητοποιεί ότι η ζωή της δεν θα είναι η ίδια. Ήταν ένα απολύτως φυσιολογικό κορίτσι που ζούσε μια φυσιολογική ζωή. Εργαζόταν σε δυο δουλειές. Είναι απορίας άξιο πώς ένας εγκέφαλος κάνει αυτή την καταστροφή, είναι συγκλονιστικό να το σκεφτεί κάποιος ότι υπάρχουν άνθρωποι που θα φθάσουν σε τέτοιου είδους αγριότητας έγκλημα».

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.