Επίθεση με βιτριόλι: Προ αδιέξοδου βρίσκονται οι Αρχές

Επίθεση με βιτριόλι: Η μαρτυρία πρώην αστυνομικού που μπορεί να λύσει το μυστήριο

Το σενάριο που δυσκολεύει τις Αρχές ακόμη περισσότερο.

Την άκρη του νήματος ψάχνουν να βρουν οι Αρχές για την επίθεση με βιτριόλι που έγινε στην Καλλιθέα. Την προηγούμενη εβδομάδα μία γυναίκα 34 ετών δέχτηκε επίθεση με το καυστικό υγρό ενώ έμπαινε στο κτίριο της ασφαλιστικής εταιρείας που εργαζόταν.

Η άτυχη γυναίκα έχει δώσει κατάθεση στις Αρχές. Όπως τονίζουν οι αρμόδιοι θα χρειαστούν πολύ χρόνο προκειμένου να φτάσουν στο κίνητρο αλλά και τη δράστιδα που ήταν γυναίκα. Το 34χρονο θύμα είναι ακόμη σε κατάσταση σοκ ωστόσο έδωσε στις Αρχές τρία ονόματα γυναικών που κατά πιθανότητα θα μπορούσαν να είναι πίσω από την επίθεση.

Όμως όπως βγαίνει από το αστυνομικό ρεπορτάζ οι τρεις γυναίκες έχουν ισχυρά άλλοθι κι έτσι οι Αρχές οδηγούνται και πάλι σε αδιέξοδο. Οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση μελετούν διεξοδικά τα βίντεο από διπλανά κτίρια που θα μπορούσαν να φωτίσουν την υπόθεση.

Οι Αρχές καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι η δράστις είναι 35 περίπου ετών και πλησίασε στο ασφαλιστικό πρακτορείο με τα πόδια. Οι αρμόδιοι εκτιμούν ότι η δράστις γνώριζε ότι δεν υπήρχαν κάμερες στο σημείο και επέλεξε αυτή την τακτική για να κάνει το χτύπημά της αόρατο.

Οι αστυνομικοί έχουν χαρτογραφήσει τη διαδρομή που ακολούθησε η μαυροντυμένη γυναίκα εντοπίζοντας τα σημεία που δεν υπήρχαν κάμερες. Οι άνδρες που εξετάζουν την υπόθεση έχουν ελέγξει και τους οδηγούς ταξί που προσέγγισαν το σημείο μισή ώρα πριν την επίθεση χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Οι αστυνομικοί εξετάζουν ακόμη το ενδεχόμενο όντως το θύμα να μην έχει δει ποτέ ξανά την γυναίκα που της επιτέθηκε. Δεν αποκλείεται έτσι το σενάριο η μαυροντυμένη γυναίκα να ενήργησε για λογαριασμό άλλου προσώπου. Να πρόκειται δηλαδή για επαγγελματία που έλαβε κάποιο συγκεκριμένο ποσό προκειμένου να ρίξει το βιτριόλι στην 34χρονη γυναίκα.

Αν ισχύει αυτό το σενάριο το έργο των Αρχών γίνει ιδιαίτερα δύσκολο.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.