Επίθεση με βιτριόλι: Η μαρτυρία πρώην αστυνομικού που μπορεί να λύσει το μυστήριο

Επίθεση με βιτριόλι: Η μαρτυρία πρώην αστυνομικού που μπορεί να λύσει το μυστήριο

Το θύμα παραμένει σε κατάσταση σοκ.

Σοκαρισμένη παραμένει η κοινή γνώμη από την επίθεση που δέχτηκε 34χρονη γυναίκα με βιτριόλι. Η ίδια η άτυχη γυναίκα είπε στους αστυνομικούς ότι δεν βλέπει τον λόγο κάποια να της επιτεθεί με τέτοιον τρόπο.

Οι Αρχές έχουν πλέον στα χέρια τους και τη μαρτυρία ενός πρώην αστυνομικού που μπορεί να ρίξει φως στην υπόθεση. Ο ίδιος σύχναζε δίπλα από την επιχείρηση που εργαζόταν η 34χρονη γυναίκα που δέχθηκε την επίθεση.

Ο ίδιος υποστηρίζει πως πέντε μέρες πριν την επίθεση, έβλεπε μία μελαχρινή γυναίκα στην περιοχή. Σύμφωνα με όσα είπε ο ίδιος στον Alpha, η εν λόγω γυναίκα κινείτο ύποπτα. Οι αστυνομικές Αρχές έχουν στα χέρια τους το κινητό του θύματος προκειμένου να βγάλουν ό,τι μπορέσουν από μηνύματα και κλήσεις.

«Ήταν ψηλή, αδύνατη, δεν την πρόσεξα πολύ, όλα έγιναν μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα χωρίς να μου μιλήσει καθόλου, χωρίς να μου πει τίποτα. Ξαφνικά γύρισα να δω ποια είναι αυτή που βρίσκεται στην είσοδο της πολυκατοικίας και εκείνη μου έριξε το βιτριόλι. Όλα κράτησαν λίγα δευτερόλεπτα. Πονούσα φρικτά δεν θυμάμαι τίποτα παραπάνω». Αυτά φέρεται να είπε την Κυριακή στους αστυνομικούς η 34χρονη γυναίκα στους αστυνομικούς.

Οι Αρχές θεωρούν ότι η ψυχολογική κατάσταση του θύματος είναι τέτοια που δεν τους επιτρέπει να έχουν μία ολοκληρωμένη εικόνα. Όπως τονίζεται θα πρέπει να μιλήσει ακόμη πολλές φορές προκειμένου να υπάρξει ξεκάθαρη εικόνα για την υπόθεση.

Το 34χρονο θύμα είναι σε κατάσταση σοκ από την στιγμή που συνέβη η επίθεση. Τα τραύματα σε πρόσωπο και σώμα είναι πολύ βαθιά, έχει καεί δηλαδή όλο το δέρμα. Έχει ήδη κάνει ένα χειρουργείο και θα ακολουθήσουν και άλλες πολλές επεμβάσεις.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.