Κόντρα στη ΝΔ: Με τον Κασιδιάρη παρομοίασε τον Κυρανάκη ο Μαυρίδης

Κόντρα στη ΝΔ: Με τον Κασιδιάρη παρομοίασε τον Κυρανάκη ο Μαυρίδης

Ο εκδότης και δημοσιογράφος επιτέθηκε ανοιχτά στον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας.

Πόλεμος μεταξύ στελεχών και εκδοτών της Νέας Δημοκρατίας έφερε η χτεσινή εμφάνιση στη βουλή του βουλευτή του κόμματος Κωνσταντίνου Κυρανάκη κατά τη διάρκεια της προανακριτικής συζήτησης.

Ο εκδότης και διευθυντής του Liberal.gr, Θανάσης Μαυρίδης, από τους δημοσιογράφους που έχουν στηρίξει όσο κανείς τη νέα εποχή της Νέας Δημοκρατίας, σε άρθρο του επιτίθεται και με σκληρή γλώσσα καταγγέλλει τον βουλευτή, θυμίζοντας ότι είναι ένα κατάλοιπο της κυβέρνησης Σαμαρά που έχει αρκετές φορές στο παρελθόν βρεθεί απέναντι από το νέο πρόσωπο που θέλει να βγάλει προς τα έξω η Νέα Δημοκρατία.

Μάλιστα έφτασε στο σημείο να συγκρίνει την πολιτική φωνή του Κωνσταντίνου Κυρανάκη με αυτή του Ηλία Κασιδιάρη που χτες ίδρυσε νέο κόμμα. Στο ίδιο κείμενο ο βουλευτής του κυβερνώντος κόμματος χαρακτηρίζει «κύριο» ακόμα και τον πρώην υπουργό υγείας κο. Πολάκη για τη στάση του απέναντι στις ύβρεις που δέχτηκε από τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας.

«Ναι, ο συνήθης ύποπτος, ο γνωστός για τις αήθεις επιθέσεις του εναντίον των πολιτικών του αντιπάλων, χτες ήταν ένας «άλλος» Πολάκης. Κι ήρθε ο «πολύς» Κωνσταντίνος Κυρανάκης για να κάνει την συνεδρίαση αρένα, εκτοξεύοντας ύβρεις. «Είσαι κότα λειράτη» είπε ο κ. Κυρανάκης απευθυνόμενος στον κ. Πολάκη. Μέσα στην Βουλή. […] Τι ακριβώς εξυπηρέτησε ο κ. Κυρανάκης με αυτή του την στάση; Το έργο της Επιτροπής; Σίγουρα όχι. Τον αστικό χώρο; Ούτε για αστείο. Ενδεχομένως βρήκε έναν τρόπο για να θυμίσει στο «κοινό» του την ύπαρξή του. Να μας συγχωρεί, αλλά ο μεσαίος χώρος δεν χρειάζεται ακραίες φωνές. Μας φτάνει το νέο κόμμα που φτιάχνει ο κ. Κασιδιάρης. Δεν χρειαζόμαστε άλλες τέτοιες πολιτικές φωνές».

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.