Χαμός στη Βουλή με ξεχασμένο ανοιχτό μικρόφωνο: «Τα έχει κάνει σκ#τ# – Θα γίνει χαμός, θα τη σκίσω»

Χαμός στη Βουλή με ξεχασμένο ανοιχτό μικρόφωνο: «Τα έχει κάνει σκ#τ# - Θα γίνει χαμός, θα τη σκίσω»

Η συνομιλία βουλευτού που πέρασε στον αέρα της τηλεόρασης.

Η βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής Νάντια Γιαννακοπούλου ήταν ψηφολέκτης στην ψηφοφορία που έγινε σήμερα στη Βουλή για την επέκταση της Προκαταρκτικής Εξέτασης κατά του πρώην υπουργού Δικαοσύνης Δημήτρη Παπαγγελόπουλου.

Η βουλευτής του ΚΙΝΑΛ σε κάποιο διάλειμμα της ψηφοφορίας είχε μία προσωπική τηλεφωνική συνδιάλεξη η οποία όμως έγινε στην αίθουσα της Βουλής, με ανοιχτά τα μικρόφωνα και τις κάμερες. Ένα κομμάτι της συνομιλίας της πέρασε στον αέρα του τηλεοπτικού καναλιού της Βουλής με τη βουλευτή να καταφέρεται εναντίον της Υπουργού Παιδείας, Νίκη Κεραμέως.

«Καταργούν… Κάνουν πρότυπο την Πλάκα. Ναι… Πολύ κακό. Τι μπλέκουν τα πειραματικά με τα πρότυπα; Τι τα μπλέκουνε, μπορείς να μου πεις τι τα μπλέκουνε; Τα έχει κάνει σκ#τά. Και επειδή τα έχει κάνει σκ#τ# τώρα… Θα γίνει χαμός, θα τη σκίσω. Ήδη έχω κάνει… Τέλος πάντων θα στα πω. Σε κλείνω γιατί είμαι ψηφολέκτης», ήταν αυτά που ακούστηκαν να λέει η βουλευτής στο τηλέφωνο.

Λίγο αργότερα η ίδια επιβεβαίωσε προς τα που κατευθύνονταν τα βέλη της με την ακόλουθη δήλωση: «Παντελώς ανακόλουθη η Νίκη Κεραμέως. Ακούσατε τη ζωντανή κριτική μου. Τα παιδιά μου πηγαίνουν στο Μαράσλειο. Υποβαθμίζει το καλύτερο πειραματικό, το Μαράσλειο. Δεν είναι το ζήτημα το δικό μου το ρουσφέτι. Πονάω το σχολείο».

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.