Χυδαία επίθεση του Αχιλλέα Μπέου στον Αλκίνοο Ιωαννίδη

Χυδαία επίθεση του Αχιλλέα Μπέου στον Αλκίνοο Ιωαννίδη

Oι αγοραίες εκφράσεις του Δημάρχου Βόλου έγιναν viral.

Eπεισοδιακή ήταν η συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, τη Δευτέρα για τους Σταγιάτες και το θέμα της ιδιωτικοποίηση του νερού τους.

Η συνέντευξη ξεκίνησε με τον Αχιλλέα Μπέο να ενοχλείται από ένα κινητό που μικροφώνιζε, ζήτησε να το πάρει στα χέρια του και τότε το πέταξε επιδεικτικά μακριά. Η συνέχεια όμως ήταν ακόμα πιο επεισοδιακή με τον Δήμαρχο του Βόλου να ξεκινάει έναν μονόλογο που κατέληξε σε υβριστικές εκφράσεις για τον τραγουδιστή Αλκίνοο Ιωαννίδη.

Έρχονται αυτοί οι μπαχαλάκηδες, κάτι τύποι περίεργοι, Παναγία βοήθα, που δίνουν συνεντεύξεις και λένε να κάνουμε διαβούλευση με την επιστημονική τους ομάδα. Ποιες γνώσεις έχουν; Αυτοί είναι που δημιουργούν προβλήματα στην εξέλιξη του τόπου μας γιατί οι προηγμένες χώρες κάνουν χρόνια καύση απορριμμάτων. Ας έρθουν οι επιστήμονες τους. Εγώ αυτούς τους 40 χαβαλέδες, τους κοπρίτες, δεν τους νομιμοποιώ.

Είναι 40 – 50 άτομα με κάτι μαύρες σημαίες, που έχουν μάθει να κάνουν τον πού$τ# με ξένο κώλ@. Έχουν κι έναν μαλ@κ@ εκεί που λέγεται Αλκίνοος Ιωαννίδης και τους υποστηρίζει. Επάγγελμα τραγουδιστής λέει. τι τραγουδάει δεν ξέρουμε, αλλά είναι αρνητική νότα».

Οι αγοραίες εκφράσεις του Αχιλλέα Μπέου ξεσήκωσαν αντιδράσεις από συναδέλφους του τραγουδιστή αλλά και χιλιάδων χρηστών των social media.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.