Ψάχνοντας τον κρυμμένο θησαυρό: Το μοιραίο λάθος που οδήγησε στο θάνατο τους 4 άντρες στην σπηλιά

Ψάχνοντας τον κρυμμένο θησαυρό: Το μοιραίο λάθος που οδήγησε στο θάνατο τους 4 άντρες στην σπηλιά

Δεν υπάρχουν λόγια...

Το πρωί του Σαββάτου (16/5) η είδηση πως τέσσερις άντρες έχασαν την ζωή τους μέσα σε σπηλιά  θέση Καρμπουνάρι στο Λουτράκι έγινε γνωστή, σοκάροντας το πανελλήνιο. Όσο περνάνε οι ώρες, τόσες περισσότερες λεπτομέρειες γίνονται γνωστές για το τραγικό συμβάν.

Οι τέσσερις άνδρες, λοιπόν, σύμφωνα με το loutraki355.gr, ήταν ηλικίας 35, 37, 49 και 72 ετών. Όπως αναφέρουν οι μάρτυρες, έσκαβαν μια μικρή στοά προσπαθώντας να βρουν έναν κρυμμένο θησαυρό (αρχαία ή λίρες), κάτι που τεκμαίρεται και από το γεγονός πως στο σημείο που βρέθηκαν αναίσθητοι υπήρχαν επίσης σκαπτικά εργαλεία, τσουγκράνα, τρυπάνι, καθιώς επίσης και μια γεννήτρια.

Παρά το ότι μέχρι στιγμής δεν έχει επιβεβαιωθεί επισήμως, φαίνεται πως οι άτυχοι άντρες έχασαν την ζωή τους από τις αναθυμιάσεις της γεννήτριας που κουβαλούσαν μαζί τους, καθώς δεν πρόλαβαν να βγουν έξω και έχασαν τις αισθήσεις τους.

Τα σώματά τους βρέθηκαν κατόπιν τηλεφωνήματος που έκανε στις αρχές η σύζυγος ενός εκ των τεσσάρων ανδρών, μετά από επιχείρηση 21 πυροσβεστών και 5 οχημάτων.

Στην συγκεκριμένη περιοχή στο Λουτράκι, όπως αναφέρουν συχνά οι κάτοικοι, πηγαίνουν ανά τακτά διαστήματα ομάδες ατόμων που σκάβουν για μέρες, έχοντας ως μοναδικό τους στόχο την ανακάλυψη του «διαβόητου» θησαυρού.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.