Σειρές και κορωνοϊός: Έτσι θα γυρίζονται τα σίριαλ εν μέσω πανδημίας

Σειρές και κορωνοϊός: Έτσι θα γυρίζονται τα σίριαλ εν μέσω πανδημίας

Με αυτόν τον τρόπο θα ολοκληρωθούν οι φετινές σειρές.

Οι ελληνικές τηλεοπτικές παραγωγές ήταν μέσα στους κλάδους που είχαν σταματήσει τη λειτουργία τους εν μέσω καραντίνας, χωρίς να υπάρχει όμως συγκεκριμένη οδηγία από τα υπουργία υγείας και πολιτικής προστασίας.

Δειλά δειλά κάποιες παραγωγές ετοιμάζονται να επιστρέψουν με την ανακοίνωση της υπουργού πολιτισμού να ανακοινώνει την επιστροφή των γυρισμάτων για της 18 Μαΐου.

Με ποιον τρόπο όμως θα γίνονται τα γυρίσματα των ελληνικών σειρών που κατά κύριο λόγο γυρίζονται σε κλειστά στούντιο; Την απάντηση για όλα τα μέτρα τα οποία θα παρθούν στον νέο τρόπο γυρίσματος έδωσε ο Μανούσος Μανουσάκης, σκηνοθέτης την μεγάλης επιτυχίας του Open «To Kόκκινο Ποτάμι».

Ο σκηνοθέτης της σειράς εποχής μίλησε στο «OPEN Ελλάδα» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα μέτρα προστασίας και τις παραγγελίες που είχαν γίνει σε εξοπλισμό ώστε να είναι όλοι ασφαλείς, από τον σκηνοθέτη μέχρι τον τελευταίο κομπάρσο.

Όπως χαρακτηριστικά είπε υπήρχαν 5 ατμιστές, που καθαρίζαν τα ρούχα. Ο κάθε ένας είχε το αντισηπτικό του, ενώ η παραγωγή είχε παραγγείλει 5.000 μάσκες να μοιράσει στον κόσμο. Προανήγγειλε την παραγγελία δύο τηλεθερμομέτρων, ενώ πρόσθεσε ότι το φαγητό είναι πάντα πακεταρισμένο και θα τηρούνται οι αποστάσεις.

Στα εσωτερικά γυρίσματα δήλωσε ότι θα μπαίνει στο στούντιο μόνο ο ίδιος και δύο ηθοποιοί αλλάζοντας τουλάχιστον για φέτος τον τρόπο που σκηνοθετούσε όλες αυτές τις δεκαετίες.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.