«Τι πρόστιμο πλήρωσε ο κ. Χαρδαλιάς;»: Η αιχμηρή ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα για τον «σκληρό» της Πολιτικής προστασίας

«Τι πρόστιμο πλήρωσε ο κ. Χαρδαλιάς;»:  Η αιχμηρή ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα για τον «σκληρό» της Πολιτικής προστασίας

Τι ανέφερε στο προφίλ της στο facebook.

Μεγάλη συζήτηση έχει ξεσηκώσει η συγκέντρωση του ΠΑΜΕ για την Πρωτομαγιά. Οι αποστάσεις τηρήθηκαν όπως και όλα τα μέτρα υγιεινής αφού άπαντες σχεδόν φορούσαν μάσκες και γάντια. Δεν ήταν όμως λίγοι που έκαναν λόγο για πρόστιμα στην συγκεκριμένη περίπτωση.

Ανάμεσά τους και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας που τοποθετήθηκε σχετικά το Σάββατο. Η επισήμανσή του αυτή σχολιάστηκε με δεικτικό τρόπο από την Έλενα Ακρίτα. Η γνωστή δημοσιογράφος ανέβασε στο προσωπικό της προφίλ στο facebook μία φωτογραφία από την επίσκεψη του Νίκου Χαρδαλιά στην Ξάνθη.

Πρόκειται για στιγμιότυπο που είχε σχολιαστεί ποικιλοτρόπως αφού κανείς από τους παρευρισκόμενους δε φορούσε μάσκα, ενώ δεν τηρήθηκαν και οι κανόνες του social distancing. «Θα μπορούσε ο κυβ. Εκπρόσωπος να μάς ενημερώσει τι πρόστιμα έπεσαν μετά την επίσκεψη Χαρδαλιά στην Ξάνθη; (Συγκέντρωση μακράν άνω των 10 ατόμων). Γιατί το ΠΑΜΕ που θα ‘τιμωρηθει’ τήρησε στο ακέραιο όλα τα μέτρα προφύλαξης και προστασίας» ανέφερε η Έλενα Ακρίτα.

https://www.facebook.com/elenaakrita/posts/10157692596254177

Η δημοσιογράφος δεν άφησε ασχολίαστο και το στιγμιότυπο με τον Πρωθυπουργό και την Άλκηστη Πρωτοψάλτη έξω από το Μέγαρο Μαξίμου στη συναυλία που είχε δώσει η γνωστή τραγουδίστρια γυρνώντας την Αθήνα σε ένα φορτηγό.

«Καλό μήνα κύριε Πέτσα. Δηλώσατε ότι θα επιβληθούν πρόστιμα στο #ΠΑΜΕ και στο #ΚΚΕ. Τρια πραγματάκια αν μού επιτρέπετε.

1.)Όταν το φορτηγό με την Αλκηστη έφτασε στο Μαξίμου, βγήκε έξω ο Πρωθυπουργός κι έγινε αυτή η κοσμοσυρροή χωρίς μάσκες και χωρίς αποστάσεις, οι συγκεντρωμένοι εκεί πλήρωσαν ή θα πληρώσουν τα ανάλογα πρόστιμα;

2.) Όταν ερωτήθηκατε τι sms στέλνουμε για εκκλησία, μάς προτρέψατε να παραβιάσουμε τα μέτρα, να στείλουμε το 6 (σωματική άσκηση) και από σπόντα να πάμε ανάψουμε κερί. Απλή υπενθύμιση μετά την σημερινή δήλωσή σας.

2.)Συνετό θα ήταν κύριε Πέτσα, πριν κάνετε οποιαδήποτε δήλωση να ενημερώσετε ορισμένα ΜΜΕ να κατεβάσουν τα διθυραμβικά άρθρα για την προ 10ημερου διαδήλωση στο Τελ Αβίβ, όπου οι συγκεντρωμένοι τήρησαν ακριβώς τα ίδια μέτρα ασφαλείας με το ΠΑΜΕ» ανέφερε σχετικά.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10157689640989177&set=a.10151100911149177&type=3

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.