Το λάθος της Έλενας Aκρίτα: Η ανάρτηση που αναγκάστηκε να κατεβάσει άρον άρον (Pic)

Το λάθος της Έλενας  Aκρίτα: Η ανάρτηση που αναγκάστηκε να κατεβάσει άρον άρον (Pic)

Τι έγραφε το περιβόητο tweet.

Ένα φωτοσοπαρισμένο tweet που αποδόθηκε στην Ευγενία Μανωλίδου, το οποίο σατίριζε το ζεύγος Γεωργιάδη, ανάρτησε ως αληθινό η δημοσιογράφος και σεναριογράφος Έλενα Ακρίτα χτες, κάνοντας το tweet viral από ανθρώπους που το κοινοποίησαν σαν αληθινό.

Λίγες ώρες μετά η δημοσιογράφος κατέβασε την ανάρτησή της και ανέβασε άλλη παραδεχόμενη ότι ήταν ψεύτικο το tweet χωρίς να το γνωρίζει.  Το tweet είχε ήδη κάνει τον γύρο των social media ξεκινώντας έναν πόλεμο για το ποιος το δημιούργησε, αν λειτούργησε ως απλή «τρολιά» ή είχε σκοπό να βλάψει τον αντιπρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας ως fake news.

Το λάθος της Έλενας  Aκρίτα: Η ανάρτηση που αναγκάστηκε να κατεβάσει άρον άρον (Pic)

O Άδωνις Γεωργιάδης απάντησε σήμερα με δικό του tweet ισχυριζόμενος ότι όλα γίνονται για να χτυπήσουν αυτόν και χρησιμοποιούν υποτιθέμενο «σοβαρό» κόσμο ενώ παράλληλα ζήτησε να αφήσουν την οικογένειά του έξω από την χυδαιότητα.

«Η λέξη ντροπή έχει χάσει πλέον κάθε νόημα με όλους αυτούς. Κάποιοι φτιάχνουν μία καταφανώς ψεύτικη ανάρτηση για να κτυπήσουν εμένα και υποτιθέμενος «σοβαρός» κόσμος την σχολιάζει ως πραγματική. Μπορούμε σας παρακαλώ να αφήσουμε τις οικογένειες έξω από την χυδαιότητα σας;fake news».

Μία δεύτερη απάντηση ήρθε και από την Ευγενία Μανωλίδου η οποία τουίταρε μία ρητορική ερώτηση.

Η Έλενα Ακρίτα όμως μέσα από τον λογαριασμό της στο Facebook απάντησε και σε αυτό το ερώτημα γράφοντας στην Ευγενία Μανωλίδου ότι «Λέγεται διορατικότητα»

Το λάθος της Έλενας  Aκρίτα: Η ανάρτηση που αναγκάστηκε να κατεβάσει άρον άρον (Pic)

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.