«Σε καταβάλλει απίστευτα»: Ο Γιάννης Πρετεντέρης περιγράφει τη μάχη του με τον κορωνοϊό

Τέλος ο Πρετεντέρης...

Όλα όσα περιέγραψε.

Πριν από περίπου έναν μήνα ο Γιάννης Πρετεντέρης γνωστοποίησε μέσα twitter ότι ήταν θετικός στον κορωνοϊό. Ο γνωστός δημοσιογράφος σημείωσε ότι ακολουθούσε τις συμβουλές των ειδικών προκειμένου να βγει από την περιπέτεια αυτή.

Περίπου 20 μέρες μετά γνωστοποίησε και πάλι μέσω του twitter ότι κατάφερε να βγει νικητής απέναντι στον ιό. Συνέχισε βέβαια να αρθρογραφεί καθημερινά στα έντυπα που εργάζεται. Στο ενδιάμεσο υπήρξαν δημοσιεύματα που τον ήθελαν να έχει νοσηλευτεί με τον ίδιο να το διαψεύδει ιδιαίτερα εκνευρισμένος.

Ο Γιάννης Πρετεντέρης μίλησε για την περιπέτειά του στο ραδιοφωνικό σταθμό «Πρώτο Θέμα». Όπως σημείωσε δε χρειάστηκε να νοσηλευθεί αλλά είναι μία ασθένεια που σε καταβάλλει. Επεσήμανε μάλιστα ότι και οι ίδιοι οι γιατροί δεν έχουν ακριβή εικόνα για τον ιό.

«Το τέλος ήταν καλό, ελπίζω να είναι καλό και για όλους, ξεκίνησε με έναν πυρετό, ήταν δύσκολες μέρες, ούτε βαριά συμπτώματα είχα, ούτε χρειάστηκε να πάω στο νοσοκομείο, ήταν όμως δύσκολες μέρες και το λέω σε όλους αυτό γιατί σε όλους μας μπορεί να συμβεί αυτό το πράγμα, δεν είναι και τίποτα, είναι κάτι που σε καταβάλλει απίστευτα» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Πρετεντέρης.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.