Εγκεφαλικό υπέστη ο παρουσιαστής Φίλιππος Καμπούρης – Πόσο σοβαρή είναι η κατάστασή του

Εγκεφαλικό υπέστη ο παρουσιαστής Φίλιππος Καμπούρης - Πόσο σοβαρή είναι η κατάστασή του

Ο παρουσιαστής μεταφέρθηκε σε ΜΑΦ το βράδυ της Ανάστασης.

Η δυσφορία που αισθάνθηκε αργά το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου ο παρουσιαστής Φίλιππος Καμπούρης ήταν ικανή να τον οδηγήσει στο νοσοκομείο με συμπτώματα εγκεφαλικού.

Ο παρουσιαστής, όπως διηγήθηκε η σύζυγός του στην πρωινή εκπομπή του Open, λίγο μετά την Ανάσταση, το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου, αισθάνθηκε πόνους και μούδιασμα στην αριστερή πλευρά του προσώπου του και αμέσως ζήτησε από την ίδια να καλέσει ασθενοφόρο.

Η σύζυγός του του πήρε την πίεση η οποία έφτανε το 21 και ο ίδιος της είπε ότι αισθάνεται να παθαίνει ή εγκεφαλικό ή έμφραγμα. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Metropolitan στο Φάληρο όπου και έμεινε σε μονάδα αυξημένης φροντίδας.

Η κατάστασή του πλέον είναι σταθερή, η σύζυγός του δήλωσε ότι ο δημοτικός σύμβουλος του Κερατσινίου έχει πλέον διαφύγει τον κίνδυνο ενώ ήδη έχει βγει από την εντατική.

Πρόσθεσε ότι ο παρουσιαστής θα πάρει εξιτήριο σε δύο ημέρες ενώ οι γιατροί του ιδιωτικού θεραπευτηρίου εξετάζουν ακόμα τα αίτια, έχοντας ως δεδομένη μόνο την υψηλή πίεση 40 λεπτά περίπου μετά το βραδινό γεύμα της Ανάστασης.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.