Η απόφαση του ΣΥΡΙΖΑ για τα ΜΜΕ

Η απόφαση του ΣΥΡΙΖΑ για τα ΜΜΕ

Αλέξη, άργησες μόνο… 284 ημέρες.

Από τις εκλογές της 7ης Ιουλίου, οπότε και ο ΣΥΡΙΖΑ παρέδωσε τη σκυτάλη της εξουσίας στη Νέα Δημοκρατίας, πέρασαν επακριβώς 284 ημέρες. Ενα διάστημα εννέα μηνών (και κάτι…) μεγάλο, με την αξιωματική αντιπολίτευση να μην έχει σταθεί «απέναντι» στον Κυριάκο Μητσοτάκη και την κυβέρνηση του, τουλάχιστον όσο δυναμικά θα περίμενε κανείς από το δεύτερο κόμμα της χώρας και… κάτοχο του 32%.

Και τι αποφασίστηκε λοιπόν; Η δημιουργία ενός παρατηρητηρίου των media.

Τούτο με αφορμή στον απόηχο της συνέντευξης Τύπου για το «Μένουμε Ορθιοι» του Αλέξη Τσίπρα, των τριών τομεαρχών (Εφης Αχτσιόγλου, Νίκο Παππά, Ευκλείδη Τσακαλώτου) και του υπεύθυνου Τύπου, Αλέξη Χαρίτση. Λέγεται ότι ο Τσίπρας εκνευρίστηκε τα μάλλα βλέποντας την ομιλία του, στην οποία πόνταρε πολύ, να μην τυγχάνει ανάλογης αντιμετώπισης από τα ελληνικά ΜΜΕ, κυρίως από τα τηλεοπτικά. Και η αλήθεια είναι ότι δεν πήρε τη δημοσιότητα που έπρεπε.

Στον ΣΥΡΙΖΑ λοιπόν αποφάσισαν να γίνεται καταγραφή από την ομάδα του γραφείου Τύπου κειμένων και δημοσιευμάτων αναφορικά με το κόμμα και τις δράσεις του, και να αναρτώνται τόσο στο isyriza.gr αλλά και στα λεγόμενα κομματικά Μέσα («Αυγή», «Στο Κόκκινο» και Left.gr).

Αλέξη, άργησες μόνο… 284 ημέρες…

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.