Δημοσκόπηση: Τι έχει λείψει περισσότερο στους Έλληνες τον καιρό της καραντίνας

Δημοσκόπηση: Τι έχει λείψει περισσότερο στους Έλληνες τον καιρό της καραντίνας

Τι αποκαλύπτουν τα στοιχεία.

Νέα δεδομένα έχει δημιουργήσει ο κορωνοϊός τόσο στην Ελλάδα όσο και σε όλον τον κόσμο. Ήδη από τα μέσα Μαρτίου οι πολίτες είναι κλεισμένοι στα σπίτια τους αφού έχουν αναστείλει τη λειτουργία τους τα εμπορικά καταστήματα, τα κέντρα αισθητικής, οι αθλητικοί χώροι αλλά και τα κέντρα διασκέδασης.

Το κυβερνητικό σχέδιο έχει μπει στην πιο κρίσιμη καμπή του αφού η Μεγάλη Εβδομάδα θα κρίνει πολλά από τα επόμενα βήματα. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι οι Έλληνες δεν κάνουν ήδη τα σχέδιά τους για την επόμενη μέρα.

Όπως μαρτυρά δημοσκόπηση της MRB για το Star αυτό που έχει λείψει περισσότερο από τους Έλληνες αυτή την περίοδο είναι η επίσκεψη στο κομμωτήριο. Πιο συγκεκριμένα σε ερώτηση για το «τι επιθυμούν να κάνουν μετά την κρίση» το 35% απάντησε μία επίσκεψη στο κομμωτήριο. Το 28% θα κάνει κάποιο ταξίδι στο εσωτερικό ενώ το 20% θα κάνει κάποια αγορά σε ένδυση ή υπόδηση.

Όσον αφορά τις υπόλοιπες κατηγορίες ερωτημάτων, η πλειοψηφία των πολιτών κρίνει θετικά τι επιλογές της κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη. Πιο συγκεκριμένα το 79,9% έχει θετική άποψη για τους χειρισμούς της κυβέρνησης ενώ καλό βαθμό παίρνουν και οι περισσότεροι υπουργοί.

Θετική είναι και η βαθμολογία του Σωτήρη Τσιόδρα. Μην ξεχνάμε ότι ο λοιμωξιολόγος αναδεικνύεται σε πρόσωπο των ημερών αφού η ηρεμία του αλλά και ο τρόπος που έχει χειριστεί την υπόθεση του κορωνοϊού γίνεται αντικείμενο αναφορά και από ξένα ΜΜΕ.

Δημοσκόπηση: Τι έχει λείψει περισσότερο στους Έλληνες τον καιρό της καραντίνας

 

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.