Το κυβερνητικό σχέδιο για τις μέρες του Πάσχα – Τι θα γίνει με την κυκλοφορία οχημάτων

Το κυβερνητικό σχέδιο για τις μέρες του Πάσχα - Τι θα γίνει με την κυκλοφορία οχημάτων

Τι θα κρίνει τις τελικές αποφάσεις.

Σε γρίφο για δυνατούς λύτες εξελίσσεται το σχέδιο για τις μέρες του Πάσχα από την κυβέρνηση. Έχει ειπωθεί σε όλους τους τόνους, ακόμη και από τον Πρωθυπουργό ότι οι πολίτες πρέπει να επιδείξουν την απαιτούμενη προσοχή τη Μεγάλη Εβδομάδα.

Όπως τονίζεται δεν πρέπει να χαθεί ό,τι έχει χτιστεί με τόσο κόπο. Η κυβέρνηση φοβάται τους απείθαρχους πολίτες, όπως έγινε και το προηγούμενο Σαββατοκύριακο με τις εικόνες στον Φλοίσβο και άλλα κεντρικά σημεία.

Στο τραπέζι έχει πέσει το θέμα με την απαγόρευση κυκλοφορίας των ΙΧ τις ημέρες του Πάσχα. Όπως αναφέρει το ethnos.gr το πιθανότερο είναι να παρθούν οι σχετικές αποφάσεις την τελευταία στιγμή, ανάλογα με τη συμπεριφορά που θα δείξει ο κόσμος.

Αν οι πολίτες δε δείξουν συμμόρφωση τότε το πιθανότερο είναι το μέτρο να εφαρμοστεί από το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου. Έτσι θα αποφευχθεί η κίνηση των πολιτών μετά την Ανάσταση αλλά και την Κυριακή του Πάσχα με το ψήσιμο του οβελία. Πρέπει να θεωρείται δεδομένο πάντως ότι τα πάντα θα αποφασιστούν ανάλογα με τις συνθήκες που θα διαμορφωθούν.

Το ίδιο τόνισε και ο Στέλιος Πέτσας με δηλώσεις του στο Open. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος σημείωσε μεταξύ άλλων ότι δεν υπάρχει πρόβλεψη για αποστολή SMS για επίσκεψη σε συγγενή, ιδιαίτερα αυτές τις μέρες. «Θα πάρουμε όποιο μέτρο χρειαστεί για την ορθή αντιμετώπιση του κορονοϊού» σημείωσε για τα νέα μέτρα που θα πέσουν στο τραπέζι.

Σημειώνεται ότι όπως τόνισε και ο Νίκος Χαρδαλιάς οι εκκλησίες θα είναι κλειστές και αυτές τις μέρες. Έτσι θα αποφευχθεί ο μεγάλος συνωστισμός πολιτών τις Άγιες αυτές μέρες.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.