Μπράβο, πρωθυπουργέ! Επικοινωνία Μητσοτάκη με μητέρα παιδιού με αυτισμό

Τα καλά να λέγονται.
Μπράβο, πρωθυπουργέ! Επικοινωνία Μητσοτάκη με μητέρα παιδιού με αυτισμό

Η σελίδα «Η ζωή μου με τον Γιάννη» στο Facebook είναι αρκετά γνωστή εδώ και καιρό. Την επιμελείται η Άδα Σταματάτου και τη χρησιμοποιεί σαν… ημερολόγιο. Όχι δικό της, ως γυναίκα, αλλά για την καθημερινότητας μιας μητέρα που έχει ένα παιδί με αυτισμό. Και εννοείται ότι η απαγόρευση κυκλοφορίας της προκάλεσε προβληματισμό.

Η Σταματάτου έστειλε μήνυμα μέσω Facebook στον Κυριάκο Μητσοτάκη, ζητώντας του να δει και το ζήτημα με τις «ευπαθείς ομάδες, τους αυτιστικούς, τους ΑμεΑ, τους ανθρώπους που δεν μπορούν να γράψουν το 6 και να πάνε για τρέξιμο».

Η ανάρτηση έγινε viral και, όπως αποκάλυψε η Σταματάτου, σε λιγότερο από 24 ώρες δέχτηκε τηλεφώνημα από το γραφείο του πρωθυπουργού, ερωτούμενη για το πότε ήταν διαθέσιμη για μια τηλεδιάσκεψη με τον Μητσοτάκη. Όπερ και εγένετο και ο πρωθυπουργός υποσχέθηκε ότι θα το λύσει ευθύς αμέσως το θέμα. Όπως και έκανε.

Μετά την πρόσφατη ανακοίνωση του κ. Νίκου Χαρδαλιά σε συνεννόηση με τον λοιμωξιολόγο και εκπρόσωπο του υπουργείου Υγείας για τον κορωνοϊό, Σωτήρη Τσιόδρα, έγινε πράξη η εξαίρεση κάποιων ομάδων από την απαγόρευση λουτρού.

Ποτέ δεν ήμασταν νησιά. Ποτέ δεν ήμασταν μόνοι. Κανείς μας. Εκτός από όσους γεννήθηκαν για να είναι μόνοι. Εκτός από…

Geplaatst door Η ζωή μου με τον Γιάννη op Zaterdag 4 april 2020

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ