Όλοι μιλάνε για τη φωτογραφία του Χαρδαλιά από την Ξάνθη

Όλοι μιλάνε για τη φωτογραφία του Χαρδαλιά από την Ξάνθη

Τι απάντησε ο ίδιος.

Σε πρόσωπο των ημερών εξελίσσεται ο Νίκος Χαρδαλιάς κατά τη διάρκεια της κρίσης του κορωνοϊού.

Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και διαχείρισης κρίσεων είναι εκείνος που κάθε απόγευμα εφιστά την προσοχή των πολιτών αλλά και ζητά την αυστηρή τήρηση των μέτρων. Ο Νίκος Χαρδαλιάς βρέθηκε πριν λίγα 24ωρα στα χωριά της Ξάνθης αλλά και της Καστοριάς που βρίσκονται σε καραντίνα.

Ο υφυπουργός έκανε αυτοψία στις περιοχές ενώ ανακοίνωσε ότι παρατείνονται τα μέτρα στο χωριό Δαμασκηνιά για μία ακόμη εβδομάδα. Η συγκεκριμένη επίσκεψη του Νίκου Χαρδαλιά όμως ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων μετά από μία φωτογραφία που είδε το φως της δημοσιότητας.

Στην σχετική φωτογραφία φαίνεται ο Νίκος Χαρδαλιάς μαζί με τους αρμόδιους φορείς να είναι στοιβαγμένοι σε έναν μικρό χώρο. Μάλιστα ελάχιστοι τηρούν τα μέτρα προστασίας φορώντας είτε γάντια, είτε μάσκα. Όλα αυτή την στιγμή μάλιστα που κάθε απόγευμα ο Νίκος Χαρδαλιάς τονίζει τη σημασία της ατομικής ευθύνης για την εξάπλωση του ιού.

Ο υφυπουργός έδωσε τη δική του απάντηση στην καθιερωμένη ενημέρωση του κοινού.

Μεταξύ άλλων ανέφερε: «Κυκλοφόρησε πριν λίγο η φωτογραφία από το Δημαρχείο του Εχίνου, όπου είναι της στιγμής, είναι μέσα και τα ΜΜΕ, τράβηξαν πλάνα και μετά από λίγο βγήκαν έξω. Όλοι φορούσαμε μάσκες, πλύναμε τα χέρια μας με αντισηπτικά, άλλοι φορούσαν γάντια και η απόσταση μπορεί να μην ήταν δύο μέτρα, αλλά ήταν 1,5»

Τόνισε μάλιστα να μην γίνεται εξειδίκευση όταν όλοι βρίσκονται στη μάχη για έναν κοινό σκοπό.

Όλοι μιλάνε για τη φωτογραφία του Χαρδαλιά από την Ξάνθη

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.