Απαγόρευση κυκλοφορίας: Το πρώτο μεγάλο λάθος που δυσκολεύει τους πολίτες

Πρέπει να διορθωθεί άμεσα...
Απαγόρευση κυκλοφορίας: Το πρώτο μεγάλο λάθος που δυσκολεύει τους πολίτες

Οι έκτακτες περιστάσεις, απαιτούν και έκτακτα μέτρα και η Ελλάδα το νιώθει στο πετσί της αυτό, από σήμερα το πρωί. Η γενικευμένη απαγόρευση κυκλοφορίας είναι το ύστατο μέτρο της κυβέρνησης για να περιορίσει την εξάπλωση του κορωνοϊού πριν χαθεί η μπάλα και η κατάσταση γίνει μη αναστρέψιμη όπως στην Ιταλία.

 

Η πρώτη μέρα της εφαρμογής του μέτρου (οι πρώτες ώρες για την ακρίβεια) είχαν όπως αναμενόταν τις δυσκολίες τους. Οι καταγγελίες από τους πολίτες ήταν εκατοντάδες για το πρώτο σοβαρό λάθος που κάνει ακόμα πιο δύσκολη τη ζωή τους. Ποιο είναι αυτό;

 

Ο μη συντονισμός των αρχών για τους ελέγχους που θα πρέπει να γίνονται. Πιο συγκεκριμένα υπάρχουν έντονα παράπονα για περιπτώσεις που πολίτες ελέγχονται 2 και 3 φορές από διαφορετικούς αστυνομικούς για να δείξουν τα χαρτιά τους, μέσα σε λίγα λεπτά.

 

Σίγουρα μιλάμε για μια πρωτόγνωρη κατάσταση ακόμα και για τις αρχές που θα πρέπει να προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα και να βρουν τα… πατήματά τους, αλλά το συγκεκριμένο λάθος πρέπει να λυθεί άμεσα.

 

Γιατί είναι άδικο για έναν πολίτη που έχει πειθαρχήσει στα μέτρα να του γίνεται ακόμα πιο δύσκολη η ζωή επειδή υπάρχει απλώς έλλειψη συντονισμού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ