Μετά την καραντίνα: Η «θεωρία V» που δείχνει εκτόξευση της Ελλάδας

Αυστραλία όπως Ελλάδα: Πώς αντιδρά ο κορωνοϊός στη ζέστη του καλοκαιριού

Σύμφωνα με όσα λέει η Ντόρα Μπακογιάννη

Ένα από τα κρίσιμα ερωτήματα που απασχολούν τους πολίτες τον τελευταίο καιρό είναι τι θα συμβεί μετά το τέλος της καραντίνας. Θα επιστρέψουμε ποτέ στην κανονικότητα ή η ζωή μας θα αλλάξει για πάντα;

Μια αισιόδοξη νότα για την επόμενη μέρα έδωσα η Ντόρα Μπακογιάννη. Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας μιλώντας στον Αντέννα Δυτικής Κρήτης προέβλεψε ότι μόλις τελειώσει η περιπέτεια του κορωνοϊού η ελληνική οικονομία θα εκτιναχθεί και αυτό δεν είναι αυθαίρετο, αλλά βασίζεται στη θεωρία του V. Είπε χαρακτηριστικά η Ντόρα Μπακογιάννη:

«Η θεωρία του V είναι παρά πολύ απλή και πάρα πολύ κατανοητή. Αυτή τη στιγμή κατεβαίνουμε. Είμαστε προς τα κάτω. Θα φθάσουμε κάποια στιγμή στον πάτο εκ των πραγμάτων, που θα είναι η εποχή που ο κορωνοϊός θα είναι στο φόρτε του.

Οταν αυτό περάσει, η αντίδραση… πάρτε τη δική σας προσωπική αντίδραση, θα σας πω εγώ την προσωπική δική μου. Η δική μου προσωπική αντίδραση είναι να πάρω τα παιδιά μου, να πάρω τα εγγόνια μου, να βγω έξω, να ταξιδέψω, να κάνω όλα αυτά που δεν έκανα δύο μήνες. Αυτή θα είναι η αντίδραση και όλων των συμπολιτών. Τι σημαίνει αυτό;

Οτι εκεί που η οικονομία είναι στον πάτο θα αρχίζει να τινάζεται όχι με τον κανονικό ρυθμό που ανεβαίναμε, αλλά θα τιναχθεί πάρα πολύ ψηλά. Θα το δείτε αυτό να γίνεται και στα χρηματιστήρια, θα το δείτε αυτό να γίνεται και διεθνώς. Διότι έτσι είναι η ζωή.

Οταν ένα πρόβλημα τελειώνει τότε βγαίνεις και, ξέρετε, οι άνθρωποι θέλουν να μοιραστούν τη χαρά. Αυτό για την οικονομία είναι η βενζίνη της και αυτό σημαίνει αύξηση της κατανάλωσης, αυτό σημαίνει πάλι κανονικούς ρυθμούς. Αυτό θα συμβεί κατά τη γνώμη μου και όχι μόνο κατά τη δική μου γνώμη, κατά τη γνώμη πολύ σοβαρότερων οικονομολόγων από μένα».

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.