Φλοίσβος τώρα: Η εικόνα-ντροπή που φέρνει καθολική απαγόρευση κυκλοφορίας (Pics)

Δεν βάζουμε μυαλό…
Κορωνοϊός: Το νέο κρούσμα στην Ελλάδα που τους ξεγέλασε όλους

Οι εικόνες στη γειτονική Ιταλία κόβουν την ανάσα και προκαλούν ανατριχίλα. Θα περίμενε κανείς ότι η δύναμη της εικόνας θα έβαζε μυαλό ακόμα και στους…ηλίθιους της διπλανής πόρτας. Φευ!

Η κατάσταση και σήμερα είναι απογοητευτική. Και να σκεφτεί κανείς ότι οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι η εικόνα των δρόμων και των παραλιών του Σαββατοκύριακου θα κρίνει εν πολλοίς την απόφαση της κυβέρνησης. Αν θα προχωρήσει δηλαδή ή όχι σε γενικό lockdown με καθολική απαγόρευση κυκλοφορίας.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του instanews βρισκόμαστε ένα βήμα πριν να κατεβάσει τον διακόπτη η κυβέρνηση. Και ο λόγος είναι οι εικόνες ντροπής που αντίκρισαν και σήμερα οι αρχές σε παραλίες και δρόμους.

Από το πρωί περιπολικά περνούν απ’ την Ποσειδώνος και απ’ τα μεγάφωνα ζητούν απ’ τους (αναίσθητους) πολίτες να φύγουν απ’ την παραλία και να μείνουν σπίτι.

Όσο και αν φαίνεται απίστευτο συνέβη και αυτό. Εκατοντάδες άτομα αψήφησαν τις οδηγίες και κατέκλυσαν τον Φλοίσβο για να περπατήσουν δίπλα στη θάλασσα και κάποιοι για να κολυμπήσουν.

Η εικόνα αυτή εν μέσω κορωνοϊού δεν αφήνει περιθώρια στην κυβέρνηση. Αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά από Δευτέρα πάμε σε ακόμα πιο σκληρά μέτρα και απαγόρευση κυκλοφορίας.

Δείτε τον κόσμο που απέμεινε στον Φλοίσβο μετά την παρέμβαση των αρχών, πολλαπλασιάστε επί 10 και θα καταλάβετε τι γινόταν σήμερα απ’ το πρωί…

Φλοίσβος τώρα: Η εικόνα-ντροπή που φέρνει καθολική απαγόρευση κυκλοφορίας (Pics)

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ