Κόκκινος συναγερμός: Το νούμερο που δείχνει ότι η Ελλάδα έχει ανηφόρα μπροστά της

Κόκκινος συναγερμός: Το νούμερο που δείχνει ότι η Ελλάδα έχει ανηφόρα μπροστά της

Και δεν αφορά στα κρούσματα των πολιτών

Μπορεί να μη μας αρέσει, όμως όλοι οι ειδικοί συμφωνούν. Τα δύσκολα δεν τα έχουμε αφήσει πίσω ακόμα, είναι μπροστά.

 

Τόσο ο πρωθυπουργός, όσο και ο Δημήτρης Τσιόδρας δεν προσπάθησαν να ωραιοποιήσουν την κατάσταση και μίλησαν στους πολίτες για έναν πόλεμο που μόλις ξεκινάει.

 

Όσο και αν φαίνεται απίστευτο το νούμερο που προβληματίζει περισσότερο τους ειδικούς στην Ελλάδα δεν είναι εκείνο των κρουσμάτων των πολιτών.

 

Αυτό είναι λίγο πολύ στα όρια που είχαν υπολογίσει και σε καμία περίπτωση δεν έχει ξεφύγει όπως στην Ιταλία. Αυτό που ανησυχεί είναι το νούμερο των κρουσμάτων των γιατρών και του νοσηλευτικού προσωπικού, που ολοένα αυξάνεται.

 

Πράγμα που σημαίνει ότι γιατροί αναγκάζονται να μπουν σε καραντίνα, το ίδιο και ολόκληρα τμήματα νοσοκομείων. Πράγμα που σημαίνει ότι οι συνάδελφοί τους που πρέπει να τους αντικαταστήσουν επιβαρύνονται περισσότερο καθώς οι ώρες ξεκούρασης είναι πλέον ελάχιστες, τα ωράρια εξαντλητικά και το ανοσοποιητικό τους με τόσες λίγες ώρες ύπνου στα κόκκινα.

 

Έτσι γίνονται και οι ίδιοι ευάλωτοι στον ιό, με αποτέλεσμα να συντηρείται και άλλο αυτός ο φαύλος κύκλος, ο οποίος όμως πρέπει πάση θυσία να σπάσει.

 

Μόνο με τους γιατρούς και τους νοσηλευτές όρθιους υπάρχει ελπίδα να αντέξει το ΕΣΥ! Και το σχοινί…

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.