Ο δημοσιογράφος του ομίλου του Βαγγέλη Μαρινάκη που προσβλήθηκε απ’ τον κορωνοϊό

Κορωνοϊός: Πότε θα είναι έτοιμο το εμβόλιο που περιμένει όλος ο πλανήτης

Το ανακοίνωσε ο ίδιος...

Ο κορωνοϊός έχει «χτυπήσει» για τα καλά τη χώρα μας, καθώς μέχρι και το απόγευμα του Σαββάτου (14/3) τα επιβεβαιωμένα κρούσματα ανέρχονταν σε 228, με 3 συνανθρώπους μας να έχουν χάσει την ζωή τους.

Ένας από τους πρώτους Έλληνες που προσβλήθηκαν από Covid-19 και έσπευσε να το μοιραστεί δημοσίως, ήταν ο επιχειρηματίας Βαγγέλης Μαρινάκης. Ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού και ιδιοκτήτης του πρώην ΔΟΛ τόνισε με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στα social media πως τον «επισκέφτηκε» ο γνωστός ιός και πως ακολουθεί τις συμβουλές των γιατρών προκειμένου να το ξεπεράσει.

Πέραν του κ. Μαρινάκη, ωστόσο, από τον κορωνοϊό προσεβλήθη και ο διευθυντής του Βήματος, κ. Αντώνης Καρακούσης. Ο γνωστός δημοσιογράφος ανέβασε στο twitter  του ένα σχόλιο μέσω του οποίου γνωστοποιούσε πως βρέθηκε θετικός, τονίζοντας πως δεν έχει κάποιο σύμπτωμα και ότι βρίσκεται σε καραντίνα.

Πέραν των δύο, ωστόσο, η Alter Ego (η εταιρία στην οποία υπάγεται ο πρώην ΔΟΛ) ενημέρωσε χθες Παρασκευή πως υπάρχουν τουλάχιστον τρία κρούσματα στα γραφεία της και γι’ αυτό προέβη σε απολύμανση του κτηρίου,  με τους εργαζόμενους να μαζεύουν τα προσωπικά τους αντικείμενα.

 

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.