Κορωνοϊός: Η ανησυχητική «αποκάλυψη» του Σταμάτη Κραουνάκη για την ασθένεια

Κορωνοϊός: Η ανησυχητική «αποκάλυψη» του Σταμάτη Κραουνάκη για την ασθένεια

Μέσα από ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό...

Το θέμα με τον κορωνοϊό έχει αρχίσει να παίρνει ανεξέλεγκτες διαστάσεις και στη χώρα μας, η οποία έχει αρχίσει να «μιμείται» την πληγείσα Ιταλία: οι ποδοσφαιρικοί αγώνες διεξάγονται χωρίς κόσμο (με την αναβολή να ακούγεται εντόνως εσχάτως…), τα σχολεία κλείνουν, οι φήμες για γενικό… κεκλεισμένων αυξάνονται.

Λογικό: όσο τα κρούσματα δε λένε να υποχωρήσουν και κάθε μέρα ανεβαίνει ο αριθμός αυτόν που έχουν προσβληθεί, το πράγμα σοβαρεύει.

Ωστόσο, ο γνωστός τραγουδοποιός Σταμάτης Κραουνάκης παρουσιάζει- μέσω ανάρτησης στον προσωπικό του λογαριασμό στα social media- μια διαφορετική οπτική αναφορικά με τον κορωνοϊό, λέγοντας πως αποτελεί, κατ’ ουσίαν, οργανωμένο σχέδιο μείωσης πληθυσμών και συμβουλεύει τον κόσμο ν’ αντισταθεί στην παραπληροφόρηση.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρονται στο ποστ του:

«Θα το γράψω με κεφαλαία και να με συμπαθάτε, ο κορωνοβάιρους είναι ολοφάνερη εργαστηριακή επίθεση μείωσης πληθυσμών. Κάποτε η ισπανική γρίπη θέρισε τη νεολαία. Τώρα θα θεριστούν οι μεγάλες ηλικίες. Στην Ιταλία οι εντατικές δεν μπορούν να δεχτούν άλλους.

Το εμβόλιο υπάρχει, προϋπήρξε του ιού. Η πρωτεΐνη αυτή είναι ανίατη. Πας δεν πας νοσοκομείο τα τινάζεις. Το εμβόλιο θα εμφανιστεί μόλις έχει επιτευχθεί ο στόχος. Συντονίστε την αντίσταση και κρατήστε τη βασική προφύλαξη. Κλείστε την τηλεόραση κι ανοίξτε τα παράθυρα.

Η πρόπολη είναι σοβαρό γιατρικό, με πρόπολη πασαλείβουν οι μέλισσες το πτώμα της νεκρής μέλισσας μέσα στην κυψέλη για πλήρη αντισηψία. Οφείλουμε όσοι είμαστε νουνεχείς να αντισταθούμε στη διασπορά πανικού και να συνεχίσουμε να ζούμε κανονικά σαν άνθρωποι.

Ό,τι μαθαίνω σας το δίνω. Τα φιλιά μου με ζέση. Αντιστεκόμαστε στην παραπληροφόρηση. Μας στρέφουν το βλέμμα αλλού για να ξεπουλήσουν και τα ελάχιστα που μείναν όρθια. Είναι Άνοιξη».

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.