Πρωτοφανής κόντρα των σεισμολόγων Τσελέντη και Χουλιάρα μέσω… facebook

Πρωτοφανής κόντρα των σεισμολόγων Τσελέντη και Χουλιάρα μέσω... facebook

Κόντρα ξέσπασε μεταξύ του Άκη Τσελέντη και του Γεράσιμου Χουλιάρα, όπως προκύπτει τουλάχιστον από ανάρτηση του δεύτερου, στην οποία αναφέρει ότι ο διευθυντής του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου τον μπλόκαρε στο Facebook.

Ο Γεράσιμος Χουλιάρας, αποκάλυψε το «μπλοκάρισμα» που ήρθε από τον Άκη Τσελέντη, μέσα από μία του ανάρτηση στο Facebook, όπως είπε «λόγω επιστημονικής διαφωνίας».

«Εγώ δημόσιες και βιαστικές εκτιμήσεις με σκοπό την δημοσιότητα και τις δημόσιες σχέσεις δεν αναρτώ, συνεχίζω την δουλειά μου και δεν έχω να αλλάξω τίποτα ούτε με απασχολεί το σημερινό πρόβλημα που προέκυψε στον Άκη, δικός του είναι ο λογαριασμός και τον κάνει ότι θέλει με τους φίλους, συντοπίτες, πολιτικούς και ψηφοφόρους του, καλή του συνέχεια», ανέφερε στην ανάρτησή του ο Γεράσιμος Χουλιάρας.

Πρωτοφανής κόντρα των σεισμολόγων Τσελέντη και Χουλιάρα μέσω... facebook

Την ίδια ώρα, ο Γεράσιμος Χουλιάρας δημοσιεύει την τελευταία ανάρτηση του Άκη Τσελέντη για τον σεισμό που έγινε τα ξημερώματα στην Κεφαλονιά, γράφοντας “ασχολίαστο”.

Ο διευθυντής του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου είχε γράψει στο Facebook ότι ορισμένοι διαγράφηκαν από τη λίστα των φίλων του, όχι σκόπιμα, αλλά εξαιτίας ενός λογισμικού που έχει εγκαταστήσει. “Φυσικά εννοείται ότι δίνω πάντα προτεραιότητα στους συμπατριώτες μου Κεφαλονίτες…”, προσθέτει ο Άκης Τσελέντης.

Πρωτοφανής κόντρα των σεισμολόγων Τσελέντη και Χουλιάρα μέσω... facebook

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.