«Αραχνιάζουν» τα τάμπλετ της ΕΛ.ΑΣ. που θα… έδιναν λύση στις απλήρωτες κλήσεις! – ΦΩΤΟ

«Αραχνιάζουν» τα τάμπλετ της ΕΛ.ΑΣ. που θα... έδιναν λύση στις απλήρωτες κλήσεις! - ΦΩΤΟ

Έχουν πιάσει σκόνη και αράχνες στα ντουλάπια.

Παρατημένα είναι εκατοντάδες συσκευές tablet σε όλες τις διευθύνσεις Τροχαίας της Αττικής που θα χρησιμοποιούνταν για την ηλεκτρονική επιβολή προστίμων σε παραβάτες οδηγούς, όπως φέρνει στη δημοσιότητα το astinomiko.gr.

Πριν από περίπου δύο χρόνια όταν το Ελληνικό Δημόσιο προχώρησε στην αγορά των συγκεκριμένων συσκευών μετά από διαγωνισμό που διεξήχθη. Στόχος ήταν το προσωπικό της Τροχαίας να αφήσει το παραδοσιακό μπλοκάκι και το στυλό και να κρατά στα χέρια του ένα σύγχρονο εργαλείο δουλειάς.

Το συγκεκριμένο εγχείρημα δεν λειτούργησε ποτέ καθώς λίγο καιρό μετά την αγορά και την πληρωμή των συσκευών, η εταιρεία που τα είχε προμηθεύσει στο Ελληνικό Δημόσιο έβαλε «λουκέτο».
Επίσης, στην μια και μοναδική φορά που οι συσκευές δοκιμάστηκαν υπήρχαν προβλήματα με την σύνδεση τους στο διαδίκτυο και ουσιαστικά οδηγήθηκαν στην αχρηστία.

«Αραχνιάζουν» τα τάμπλετ της ΕΛ.ΑΣ. που θα... έδιναν λύση στις απλήρωτες κλήσεις! - ΦΩΤΟ «Αραχνιάζουν» τα τάμπλετ της ΕΛ.ΑΣ. που θα... έδιναν λύση στις απλήρωτες κλήσεις! - ΦΩΤΟ

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.