Το μεγάλο unfair του Mr. Jumbo…

Το μεγάλο unfair του Mr. Jumbo...

Ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων...

Έχει βρεθεί στο προσκήνιο πάρα πολλές φορές- τις περισσότερες εξ αυτών με κάτι θετικό να συνοδεύει το όνομά του ή τα καταστήματά του. Όσοι γνωρίζουν, άλλωστε, την ιστορία του Απόστολου Βακάκη, δεν μπορούν να κάνουν τίποτα άλλο από το να τον παραδεχτούν για τον τρόπο που κατάφερε να χτίσει κι εν συνεχεία να γιγαντώσει μια αυτοκρατορία σαν τα Jumbo.

Ωστόσο, τις τελευταίες ώρες το όνομα της γνωστής αλυσίδας καταστημάτων… κυκλοφορεί στο ίντερνετ με αρνητικό «πρόσημο».

Τι ακριβώς έχει γίνει;

Όπως αναφέρει το ethnos.gr αποφασίστηκε το κατάστημα στην Πρέβεζα να είναι ανοιχτό όλες τις Κυριακές του χρόνου, κάτι που προκάλεσε σωρεία αντιδράσεων, με βουλευτές και συνδικαλιστικούς φορείς να προβαίνουν σε καταγγελίες.

Η σχετική απόφαση της εταιρείας είναι αναρτημένη στον ιστότοπό της, που ενημερώνει τους πελάτες για το νέο ωράριο που έχει ήδη τεθεί σε ισχύ: «Αγαπητοί μας πελάτες σας ενημερώνουμε ότι από τον Ιανουάριο, όλες τις Κυριακές το κατάστημά μας θα είναι ανοιχτό με ωράριο λειτουργίας 11.00 – 18.00. Ευχαριστούμε πολύ».

Το Επιμελητήριο Πρέβεζας από την πλευρά του, έχει συντάξει επιστολή διαμαρτυρίας προς το τμήμα Επιθεώρησης Εργασίας Πρέβεζας και δεσμεύεται να προβεί σε όλες τις προβλεπόμενες ενέργειες, που απαιτούνται προκειμένου να διαφυλαχθούν τα συμφέροντα των επιχειρήσεων- μελών του.

Μένει να φανεί, λοιπόν, το τι θα συμβεί από εδώ και πέρα: θ’ «ανακληθεί» η απόφαση ή θα έχουμε νέο κύκλο… επεισοδίων;

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.