Το δυνατό χαρτί του Αλέξη: Αυτόν προτείνει ο Σύριζα για Πρόεδρο της Δημοκρατίας

Το δυνατό χαρτί του Αλέξη: Αυτόν προτείνει ο Σύριζα για Πρόεδρο της Δημοκρατίας

Ο Αλέξης Τσίπρας δεν πέφτει στην παγίδα της κυβέρνησης

Το σήριαλ της επιλογής του εκλεκτού της ΝΔ για το αξίωμα του Προέδρου της Δημοκρατίας, όπως όλα δείχνουν φτάνει στο τέλος του.

Το instanews σας ενημέρωσε για την απόφαση του πρωθυπουργού να επιλέξει γυναίκα και για το ποια είναι το μεγάλο φαβορί αυτή τη στιγμή.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θεωρεί ότι με μια επιλογή σαν εκείνη της κυρίας Σακελλαροπούλου θα εγκλωβίσει τον Σύριζα, καθώς η ηγεσία του θα πρέπει να εξηγήσει για ποιο λόγο δεν συμφωνεί σε μια επιλογή που κατά γενική ομολογία είναι κοντά στα… θέλω της Κουμουνδούρου.

Ο Αλέξης Τσίπρας όμως είναι αποφασισμένος να αποφύγει την παγίδα που θεωρεί ότι του στήνει ο πρωθυπουργός και να επιμείνει στην επιλογή του Προκόπη Παυλόπουλου.

Ο κ. Τσίπρας θεωρεί ότι ο κ. Παυλόπουλος τίμησε και με το παραπάνω τον θεσμό του Προέδρου και ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος να μην ανανεωθεί η εμπιστοσύνη του κόμματος του στο πρόσωπό του.

Ακόμα και αν κάνει την έκπληξη ο Κυριάκος Μητσοτάκης και προτείνει τελικά την κυρία Δαμανάκη (σενάριο που συγκεντρώνει ελάχιστες πιθανότητες) η επιλογή του Σύριζα δεν πρόκειται να αλλάξει. Η επιλογή Παυλόπουλου έχει κλειδώσει και δεν αλλάζει.

 

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.