
Δικαίωση για τους Έλληνες πολίτες.
Η κατακραυγή στα social media οδήγησε την τράπεζα Πειραιώς στην επιστροφή από την παράλογη χρέωση των 5€ που είχε επιβάλει των πρωτοχρονιά ως… προμήθεια.
Έντονη «σκόνη» σήκωσε η απόφαση της Τράπεζα Πειραιώς να χρεώσει 5 ευρώ τους πελάτης της που κάνουν χρήση της ηλεκτρονικής τραπεζικής υπηρεσίας της.
Μάλιστα, ο ίδιος ο Υπ. Ανάπτυξης & Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης με ανάρτησή του στο Twitter ενημέρωσε ότι το γεγονός ερευνήθηκε και επρόκειτο για λάθος του συστήματος.
Πάντως, η ίδια η Τράπεζα Πειραιώς τρέχει να… μαζέψει τη γκάφα και ενημερώνει τους πελάτες της μέσω SMS ότι ο αντιλογισμός της χρέωσης έχει πραγματοποιηθεί ζητώντας παράλληλα συγγνώμη.
«Σας ενημερώνουμε ότι πραγματοποιήθηκε ο αντιλογισμός της χρώσης “τέλος σύνδεσης Winbank” που έγινε εκ παραδρομής. Ζητούμε συγγνώμη για την αναστάτωση» αναφέρει το μήνυμα της Τράπεζας Πειραιώς.
Τελευταίες Ειδήσεις
- Ο μεγάλος – και δύσκολος – στόχος του Πιερρακάκη με το ΑΕΠ της χώρας
- Η επεξήγηση Μαρινάκη στην ατάκα του πρωθυπουργού για το «ίδρωμα της φανέλας»
- Το βλέμμα του Μητσοτάκη και «καμπανάκι» στον Ταχιάο

Τι είναι το Exodos; Εσύ!
Λίγο πριν μπει το ΣΚ, ακούμε Stolen Mic στο Αιγάλεω και πίνουμε μπίρες στην Τεχνόπολη
«Cleansed»: Μια ιστορία αγάπης, ακραίας βίας, υψηλού συμβολισμού και ευγενούς ποίησης

Kουίζ Γεωγραφίας «Βρες τη σημαία»: To ‘χεις να βρεις ποια σημαία ανήκει πού ή μπα;
Κουίζ «Διάσημα Λογότυπα» : Μπορείς το 10/10 στο κουίζ που οι περισσότεροι την πατάνε ενώ τα βλέπουν κάθε μέρα;
Κουίζ ”Animal Kingdom”: Μπορείς το 10/10 στο απόλυτο κουίζ για το ζωικό βασίλειο;
