Και ξαφνικά τους φταίνε ο Κυριάκος και το ΠΑΣΟΚ

Ενοχλημένος με Κυρανάκη ο Μητσοτάκης

Γκρίνια στο γαλάζιο στρατόπεδο

Σε μια περίοδο όπου ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι ο απόλυτος κυρίαρχος του παιχνιδιού και η ΝΔ δείχνει να παίζει χωρίς αντίπαλο θα περίμενε κανείς ότι το κλίμα στις τάξεις της θα ήταν ιδανικό. Η αλήθεια όμως είναι διαφορετική.

Δεν είναι λίγοι οι βουλευτές του κόμματος που βλέποντας ότι δεν θα έχουν (υπουργική) θέση στην επόμενη μέρα της ΝΔ, αρχίζουν τη μουρμούρα για τα…πασοκογενή στελέχη που έχει βάλει στην κυβέρνηση ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Σύμφωνα με το αφήγημά τους κινδυνεύει να αλλοιωθεί η ιδεολογία του κόμματος και αυτό πρέπει να αλλάξει άμεσα.

Κύκλοι κοντά στον πρωθυπουργό λένε στο instanews ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης ακούει με ενδιαφέρον τις απόψεις όλων των βουλευτών του, αρκεί να μην βάζουν τις προσωπικές στρατηγικές πάνω από την παράταξη και το καλό της χώρας.

Ο ίδιος δεν κοιτάζει το παρελθόν των υπουργών του και το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι η δουλειά και το έργο τους. Αν κάνουν όσα πρέπει, τότε σίγουρα δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα σε έναν ενδεχόμενο ανασχηματισμό.

Αν όμως δεν περάσουν τον… ηλεκτρονικό έλεγχο και μείνουν μετεξεταστέοι, τότε η αλλαγή τους θα είναι δεδομένη. Είτε έχουν πασοκικό παρελθόν, είτε όχι…

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.