Κλείδωσε: Αυτό είναι το νέο όνομα του Σύριζα

ΣΥΡΙΖΑ: Σύσκεψη με άρωμα εκλογών και αλλαγή επικοινωνιακής τακτικής

Αφορμή για αντιδράσεις στην εσωκομματική αντιπολίτευση

Ο Σύριζα αλλάζει και το δείχνει. Η στροφή προς το κέντρο θα σηματοδοτηθεί τόσο με τη διεύρυνση της παράταξης, όσο και με την αλλαγή του ονόματος.

Για να είμαστε ακριβείς, το brand Σύριζα δεν πρόκειται να αλλάξει καθώς θεωρείται ισχυρό και επιτυχημένο χαρτί. Η διαφορά είναι ότι πλέον δεν θα είναι…μόνο.

Το όνομα που κλειδώνει είναι το «Σύριζα- πράσινη αριστερά», καθώς τα στελέχη του κινήματος θεωρούν ότι το επίθετο «Πράσινη» αγγίζει τόσο τους οικολόγους όσο και τους ψηφοφόρους του κέντρου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του instanews έπαιξε δυνατά και το «Σύριζα –Προοδευτική παράταξη», που ήταν πρόταση κορυφαίου στελέχους.

Ο συγκεκριμένος υποστήριξε ότι με αυτό το όνομα μπορεί να σηματοδοτηθεί το άνοιγμα του κόμματος στον ευρύτερο προοδευτικό χώρο και μάλιστα βρήκε και πολλούς υποστηρικτές, όμως… στο νήμα έχασε.

Η τελική επιλογή είναι το «Σύριζα – πράσινη αριστερά» που όπως ακούγεται θα αλείψει βούτυρο στο ψωμί της εσωκομματικής αντιπολίτευσης, που ψάχνει αφορμή να εγκαλέσει τον Αλέξη Τσίπρα για τις επιλογές του.

Γκρίνια από τους γνωστούς κύκλους θα υπάρξει, οι περισσότεροι εντός κόμματος όμως συμφωνούν με την απόφαση Τσίπρα. Και όχι μόνο στο όνομα…

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.