Βράζουν με Χρυσοχοΐδη στη ΝΔ

Βράζουν με Χρυσοχοΐδη στη ΝΔ

Τι καταλογίζουν στον υπουργό

Μοιάζει απίστευτο, όμως ό,τι δεν κατάφερε ο Τσίπρας το κατάφερε ο… Τζόκερ. Άνω κάτω έχει γίνει η ΝΔ καθώς πολλά (κορυφαία) στελέχη της, βάζουν πλέον στο στόχαστρό τους τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη.

Το πρόβλημά τους δεν είναι η υπερβολή στην τήρηση του νόμου που έκανε πρώτο Trend τη Νέα Δημοκρατία στο Twitter, αλλά η αντίδραση του υπουργού.

Θεωρούν ότι με το tweet του «Σήμερα το βράδυ θα πάω να δω με τον 15χρονο γιο μου το Joker», όχι μόνο προσπαθεί να πάρει αποστάσεις από τις ενέργειες της Ελληνικής Αστυνομίας, αλλά το σημαντικότερο δηλώνει επισήμως ότι θα παραβεί τον νόμο.

Του καταλογίζουν δηλαδή ότι ως υπουργός Προστασίας του Πολίτη όχι μόνο δεν δίνει το σωστό παράδειγμα στους πολίτες, αλλά τους καλεί ανοιχτά να μην υπακούσουν στο νόμο, εκθέτοντας τα όργανα της τάξης, αλλά και το κόμμα του.

Ο πρωθυπουργός για άλλη μια φορά καλείται να παίξει τον ρόλο του πυροσβέστη, καθώς η μουρμούρα στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας που ακουγόταν τον τελευταίο καιρό για τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, ολοένα και μεγαλώνει.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.