Ο χρυσαυγίτης Γερμενής… δίνει Αδωνι και Βορίδη

Ο χρυσαυγίτης Γερμενής… δίνει Αδωνι και Βορίδη

«Η θέση μου για τους πρόσφυγες είναι ίδια με Άδωνι και Βορίδη της ΝΔ».

Κοινές θέσεις με τους υπουργούς της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνι Γεωργιάδη και Μάκη Βορίδη για τους πρόσφυγες και τους μετανάστες δήλωσε ότι ο Γιώργος Γερμενής.

Κατά τη σημερινή απολογία του στη δίκη για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση το στέλεχος της Χρυσής Αυγής, στην αίθουσα των Γυναικείων Φυλακών Κορυδαλλού, ο Γερμενής κλήθηκε να απαντήσει σχετικά για τις θέσεις του για τους μετανάστες και τους πρόσφυγες. Η απάντηση ήταν: «Ίδια με αυτή του Άδωνι Γεωργιάδη και του Μάκη Βορίδη από τη Νέα Δημοκρατία…».

Ο γνωστός ως «Καιάδας» ταυτίζει λοιπόν τα πιστεύω του με αυτά των Γεωργιάδη και Βορίδη κατά την απολογία του, την ώρα που η ΝΔ, από τη στιγμή που έγινε κυβέρνηση, προσπαθεί να κρύψει την ακροδεξιά της φράξια

Κατά τα λοιπά, ο Γερμενής έκανε λόγο για πολιτική δίωξη εις βάρος του «επειδή εκλέχθηκα βουλευτής με τη Χρυσή Αυγή. Είμαστε εδώ επειδή ήμασταν βουλευτές. Διώκονται μόνο όσοι ήταν βουλευτές» ανέφερε.

Ο κατηγορούμενος σε μια απολογία – χείμαρρο δήλωσε  «αγανακτισμένος»  για την ταλαιπωρία των 18 μηνών που πέρασε  στο «μπουντρούμι του Κορυδαλλού, στο Γκουαντάναμο «ενός ανθρώπου που καταστράφηκε και «τον πνίγει το δίκιο». Μάλιστα…

Ο Γερμενής αρνήθηκε ότι είχε το ρόλο του εκπαιδευτή που του αποδίδεται συμπλήρωσε  ότι για τα τάγματα εφόδου άκουσε από την τηλεόραση ενώ χαρακτήρισε “μύθο” το παραπεμπτικό βούλευμα για να διαλύσει τον αντίπαλο της ΝΔ με εντολή Σαμαρά».

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.